Hoe kan ik de bekabeling van mjin WiFi Bridge controleren ?

1. Plaats de schakelaar van de Wi-Fi Bridge bij de decoder in stand Auto.
  2. Controleer de aansluiting van de stroomkabel tussen de Wi-Fi Bridge en het stopcontact.
  3. Schakel de Wi-Fi Bridge in.
  4. Controleer de aansluiting van de ethernetkabel tussen de Wi-Fi bridge en de ethernet aansluiting van de computer.
  5. Druk gedurende 2 seconden op de WPS knop aan de voorzijde van de modem. De WPS-led begint te knipperen.
  6. Druk daarna gedurende 2 seconden op de WPS knop aan de voorzijde van de Wi-Fi Bridge.

7. Als de Wi-Fi Bridge gesynchroniseerd is moeten de lampjes Link Quality, Wireless en Power branden.