Hoe kan ik mijn openstaand saldo raadplegen?

Surf naar mijn.scarlet en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Klik op het tabblad Mijn factuur en betalingen.

Bovenaan zie je de status van je meest recente factuur. Klik op toon/verberg geschiedenis om de status van eerdere facturen weer te geven.

Indien de status nog onbetaald is, zie je eveneens het totaal te betalen bedrag. Klik op PDF om de factuur te openen. In het PDF document vind je de details voor de betaling terug (de juiste gestructureerde mededeling, het rekeningnummer en het juiste bedrag).