Werd mijn betaling ontvangen?

Het kan tot 5 werkdagen duren alvorens je betaling volledig verwerkt is door je bank en onze systemen.

Via mijn.scarlet kan je steeds gaan kijken of je betaling ontvangen werd, door je aan te melden met je gebruikersnaam en je wachtwoord.

Klik op het tabblad Mijn factuur en betalingen. De status geeft aan of de factuur reeds betaald is. Om de status van eerdere facturen te bekijken, klik je op toon/verberg geschiedenis.