Hoe kan ik een opname onbeperkt bewaren?

Klassieke TV menu:

Voor je een programma opneemt, kan je de beschikbaarheid van 60 dagen aanpassen naar onbeperkt. Indien de opname al gestart is, is dit niet meer mogelijk.

Indien je de beschikbaarheid aanpast, is het mogelijk dat je niet langer een programma kan bekijken en gelijktijdig een ander programma opnemen. Je kan de beschikbaarheid van de opname als volgt aanpassen:

Tijdens het instellen van de opname:

• Druk op de Menu toets en selecteer vervolgens televisie.
  • Kies tv-gids en vervolgens de dag waarvan je de tv-gids wil bekijken.
  • Selecteer het programma dat je wenst op te nemen en kies opnemen.
  • Kies ja om de instellingen van de opname te wijzigen.
  • Kies verwijderen > indien schijf vol of nooit.

Na het instellen van de opname:

• Druk op de Menu toets en selecteer vervolgens Mijn opnames.
  • Kies geprogrammeerd.
  • Selecteer de opname waarvoor je de beschikbaarheid wil aanpassen.
  • Kies Opties > verwijderen > indien schijf vol.

Nieuwe TV menu:

Omdat je decoder niet beschikt over een harde schijf worden je opnames bewaard op het netwerk. Hierdoor is het niet mogelijk een opname permanent te bewaren.

Wens je een opname toch langer dan 60 dagen te bewaren? Kies dan voor de optie langetermijnbewaring:

• Druk op .
  • Kies Opnames.
  • Selecteer de opname die je langer wenst te bewaren en klik op OK.
  • Kies nu opname langer bewaren en bevestig.

Je opname blijft nu gedurende 36 maanden beschikbaar. Je kan tot 50 uur aan opnames bewaren op lange termijn.

Opgelet: deze optie is enkel beschikbaar nadat het programma werd opgenomen.