Hoe kan ik de bekabeling van mijn Devolo (PLC) voor mijn Bbox 2 controleren?

1. Controleer de aansluiting van de internetkabel tussen het telefooncontact en de blauwe DSL poort van de modem.

Figuur a: Indien je telefooncontact uitgerust is met een splitter, sluit je de meegeleverde zwarte kabel met het blauwe uiteinde (of de blauwe kabel) aan op de onderzijde van de splitter.

Figuur b: Indien er geen splitter meegeleverd werd, open je het klipje met het telefoon-icoontje en sluit je de meegeleverde zwarte kabel met het blauwe uiteinde (of de blauwe kabel) hierop aan.

2. Controleer de aansluiting van de stroomkabel tussen de modem en het stopcontact.

3. Controleer of de Devolo (PLC) adapter bij de decoder aangesloten is op het stopcontact.
  4. Controleer de aansluiting van de ethernetkabel tussen de Devolo (PLC) adapter en de ethernet uitgang van de decoder.
  5. Controleer de aansluiting van de HDMI kabel tussen je tv-toestel en de decoder.
  6. Controleer de aansluiting van de stroomkabel tussen het stopcontact en de decoder. De schakelaar van de decoder moet eveneens in stand I staan.