Ik kan de website van Scarlet niet in het Nederlands instellen. Wat nu?

Als je een bestelling aan het plaatsen bent of als je je op de aanmeldpagina voor mijn.scarlet bevindt, dan is het niet rechtstreeks mogelijk om de de taal aan te passen. De taal van de pagina is de taal die ingesteld staat in je webbrowser (Internet Explorer, Safari, Chrome, Mozilla Firefox, …).

We ondersteunen 2 talen, namelijk het Nederlands en het Frans. Staat je pagina in het Frans, dan is je browser waarschijnlijk niet in het Nederlands ingesteld.

Om de pagina toch in het Nederlands weer te geven is het voldoende om de taal van je browser an te passen via je browserinstellingen.

Voor mijn.scarlet is de taal steeds de taal die je gebruikt hebt bij je inschrijving.