Hoe wijzig ik de verzendmethode van mijn facturen (e-mail, sms of papier) ?

Scarlet geeft de voorkeur aan een digitale factuur. Standaard ontvang je je facturen dus enkel via e-mail en sms.

Krijg je liever je facturen via de post?

We vragen je om hier goed over na te denken, want het versturen van facturen via de post is vooral minder ecologisch maar ook minder economisch. Wijzig dit enkel als het echt niet anders kan (bijvoorbeeld indien je een papieren versie nodig hebt voor je boekhouding).

• Meld je aan op mijn.scarlet.
  • Klik op het tabblad Mijn account.
  • Klik op Wijzigen naast Je facturen ontvangen.

Selecteer nu in de lijst een optie die je het beste past. Wanneer je je keuze gemaakt hebt, klik dan op Bewaren.