Waar kan ik de communicaties terugvinden die door Scarlet werden gestuurd?

De belangrijke communicaties die ja van Scarlet ontvangt worden ook bewaard in je klantenzone mijn.scarlet. Om deze te raadplegen, volg dan deze stappen.

• Meld je aan op mijn.scarlet.
  • Klik op het tabblad Mijn account.
  • Ga naar beneden tot aan het onderdeel Documenten raadplegen.

Hier vind je alle communicaties, zoals bijvoorbeeld de bevestiging van je bestelling, je SEPA-mandaat of je betalingsherinneringen.

Je kan je zoekopdracht verfijnen door de datums in te vullen.

Om deze communicaties op je toestel te bewaren, klik dan op de knop Downloaden.