Ik ga verhuizen. Wat moet ik doen?

Wanneer je verhuis, vergeet dan zeker niet je abonnement mee te nemen!

Opgelet: Het is belangrijk dat je Scarlet minstens 4 weken op voorhand verwittigt. Je abonnement verhuizen is bij Scarlet volledig gratis.

Op het moment dat je verhuist neem je al het materiaal (modem, decoders, kabels en draadloze oplossingen) mee. Een technieker komt dan alles installeren op het nieuw adres.

Hoe maak ik een afspraak voor mijn verhuis?

• Surf naar mijn.scarlet.
  • Klik op het tabblad Overzicht en ga naar beneden tot je je internetabonnement ziet.
  • Klik op Instellingen.
  • Klik op de knop Verhuizen naast je huidig adres.

Kies het type woning (huis of appartement) en voer het nieuwe adres in. Wanneer je alle velden hebt ingevuld klik je op Bewaren.

Nadat je een bevestiging hebt ontvangen dat je verhuis werd aangevraagd, ga je naar het tabblad Afspraken. Hier kan je meteen een afspraak maken, of je kan kiezen om teruggebeld te worden door onze planningsdienst.

Wanneer je klikt op Afspraak maken krijg je de kalender van onze techniekers te zien. Hier kies je dan zelf een datum die je het beste past.

Klik je op Aanvraag om teruggebeld te worden, dan vragen we je om het contactformulier in te vullen met alle gegevens die we nodig hebben om je op te bellen voor het maken van een afspraak.