Hoe meld ik me aan op mijn.scarlet?

Sinds 23 november 2020 is de manier van aanmelden op de mijn.scarlet klantenzone veranderd. Je gebruikersnaam is niet meer je login (ab123456) maar wel je e-mailadres. Was je al klant bij Scarlet voor 23 november 2020, dan moet je eerst je account activeren voor je toegang hebt tot de klantenzone.

Hoe activeer ik mijn toegang tot de klantenzone?

Was je al klant voor 23 november 2020 en heb je ten minste één factuur ontvangen?

Surf naar mijn.scarlet en klik aan de linkerkant op de knop “Een nieuwe account aanmaken”.

Geef de volgende nummers in die je op je factuur kunt terugvinden:

• Je nieuwe klantnummer
  • Het nummer van je laatste factuur (of rekening)

Voorbeelden: 20R-1234567, 20R-123.456.789

Geef vervolgens het e-mailadres in dat je als gebruikersnaam zou willen gebruiken samen met een wachtwoord. Kies tenslotte je beveiligingsvraag.

Je ontvangt nu een e-mail met een activatielink. Nadat je op deze link geklikt hebt, kan je aanmelden op mijn.scarlet met het gekozen e-mailadres en wachtwoord.

Was je al klant voor 23 november 2020 maar heb je nog geen factuur ontvangen?

Surf naar mijn.scarlet en klik aan de rechterkant op “Wachtwoord vergeten”.

Het systeem vraagt je nu het e-mailadres op te geven waarmee je je ingeschreven hebt.

Geef vervolgens het e-mailadres in dat je als gebruikersnaam zou willen gebruiken samen met een wachtwoord. Kies tenslotte je beveiligingsvraag.

Nadat je het wachtwoord hebt gereset word je automatisch ingelogd met het nieuwe wachtwoord.

Ben je klant geworden na 23 november 2020?

Meld je aan met het e-mailadres en het wachtwoord dat je gebruikt hebt tijdens je bestelling.

Werkt het niet?

Je hebt toen een e-mail ontvangen waarin je uitgenodigd wordt om je profiel te activeren. Dit moest binnen de twee uur gebeuren.

Indien die twee uur al verstreken zijn, kun je de tweede link gebruiken in die e-mail. Klik daarop om je profiel alsnog te activeren.

Vind je deze e-mail niet meer?

Klik op Wachtwoord vergeten?