Deze FAQ-pagina is voor klanten die zich vóór 12/07/2023 bij Scarlet hebben geabonneerd. Als je klant bent geworden op of na 12/07/2023, raadpleeg dan deze FAQ.

Extra volume bestellen voor Loco, Trio of Internet & Tel

Alle klanten met een vast product (met uitzondering van Scarlet Internet Poco) beschikken over een maandelijks surfvolume van 3 TB. Om een eerlijk gebruik van het netwerk te garanderen, behouden we ons het recht voor om de downloadsnelheid te beperken zodra het surfvolume van 3 TB werd overschreden.
Als je bij het bereiken van 3 TB verder wilt surfen aan volle snelheid, heb je de mogelijkheid om 1 TB (1000 GB) extra surfvolume te activeren voor 5 euro per maand.

 • Meld je aan op mijn.scarlet.
 • Klik op het tabblad Overzicht en ga naar beneden tot je je internetabonnement ziet.
 • Klik in het tabblad Internet op de knop Internet opties.
  loco_trio1_NL
 • Een nieuwe pagina toont je nu al onze beschikbare internetopties. Klik op Extra surfvolume en kies de optie die je wenst te activeren.
  De opties Extra Vol. Vast Internet worden elke maand opnieuw geactiveerd, terwijl Extra Vol. Vast Internet eenmalig enkel actief blijft voor je huidige facturatieperiode. Je kan uiteraard meerdere opties gelijktijdig bestellen.
  loco_trio2_NL
 • Bevestig vervolgens je bestelling, en stel indien gewenst een domiciliëring in. De gekozen optie zal binnen de 2 uur na de bestelling geactiveerd worden.