Deze FAQ-pagina is voor klanten die zich vóór 12/07/2023 bij Scarlet hebben geabonneerd. Als je klant bent geworden op of na 12/07/2023, raadpleeg dan deze FAQ.

Mijn verbruik onder controle houden op iOS

Er zijn 3 verschillende manieren om je dataverbruik te controleren:

  1. De my scarlet-app: De eenvoudigste manier om je dataverbruik te controleren is met de my scarlet-app die je via de App Store kunt downloaden. Indien je na de installatie van de app problemen ondervindt, bezoek dan onze pagina Ik heb een vraag over de my scarlet-appNieuw venster . Let wel op, want deze app blokkeert je dataverbruik niet indien je je inbegrepen volume opgebruikt hebt.
  2. De mijn.scarlet-klantenzone: Je kan je verbruikNieuw venster raadplegen via de klantenzone MyScarlet. Via MyScarlet heb je de mogelijkheid je waarschuwingen in te stellen voor een abonnement door te klikken op de knop Instellingen in het tabblad Overzicht.
    Opgelet: deze waarschuwingen blokkeren je verbruik niet.
  3. Een externe app: Je kunt ook een externe app via de App Store downloaden. Je kunt met de meeste apps extra details van je verbruik raadplegen en je kunt ook waarschuwingen instellen bij het overschrijden van een zelf te kiezen hoeveelheid data.
    Opgelet: Deze apps zijn geleverd door derden. Scarlet geeft hiervoor geen ondersteuning.