Ga je binnenkort verhuizen?

 • Verhuis in één klik
 • Geen kosten betalen
 • Blijf altijd verbonden

Verhuizen met Scarlet is kinderspel!

Verhuizen kan stressvol zijn, maar Scarlet maakt het je zo gemakkelijk mogelijk. Neem jouw internet abonnement mee, zonder gedoe en zonder verborgen kosten. Blijf vanaf de eerste dag verbonden in jouw nieuwe thuis.

Om een installatie te kunnen plannen op de datum die jou het beste uitkomt, is het belangrijk dat je ons 5 weken voor jouw verhuis op de hoogte brengt. Als je het ons later laat weten, zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw verhuis op tijd plaatsvindt.

Volg deze drie stappen voor jouw verhuis!

In drie stappen verhuizen

 1. Laat het ons van tevoren weten

  Verwittig ons minstens vijf weken van tevoren van jouw verhuis. Zo kunnen wij deze inplannen op een moment dat het jou het beste uitkomt. Als je het ons later laat weten, zullen wij er alles aan doen om jouw verhuis zo snel mogelijk te organiseren.  

 2. Bevestiging van je verhuis ontvangen

  Zodra je jouw verhuisaanvraag hebt ingediend, ontvang je een e-mail ter bevestiging van alle details. Je vindt deze informatie ook in de MyScarlet app.

 3. In drie stappen verhuizen

  Kies voor installatie door een monteur of een doe-het-zelf installatiekit. Bespaar tijd met onze snelle installatiekit (30 min.), die rechtstreeks bij je thuis wordt afgeleverd en eenvoudig te installeren is dankzij onze instructies.

Een probleemloze verhuis

Gemakkelijk in één klik 

Met Scarlet is één simpele klik voldoende. Vertel ons wanneer je verhuist en wij regelen de rest. Geen ingewikkeld papierwerk, geen onnodige kopzorgen.

Geen verborgen kosten

Je hebt al genoeg kopzorgen tijdens een verhuis, dus onverwachte kosten en onaangename verrassingen mogen niet de laatste druppel zijn.  

Blijf altijd verbonden

Blijf verbonden vanaf de eerste dag in je nieuwe thuis. Maak je geen zorgen over jouw internetverbinding.

Heb je nog andere vragen? We beantwoorden ze!

Ja, wanneer je je verhuisverzoek invoert, controleren we of je op het installatieadres je producten zelf kunt installeren. Als dit het geval is, wordt deze installatiemethode aan je aangeboden. Als je voor deze installatiemethode kiest, ontvang je een sms met een datum vanaf wanneer je je producten kunt installeren. Bovendien zijn onze installatiegidsen online beschikbaar om je stap voor stap te helpen.

Ja, zodra je producten geactiveerd zijn, passen we automatisch je factuuradres aan zodat het overeenkomt met je nieuwe adres. Je kunt het echter zelf wijzigen via je MyScarlet account.

Zorg ervoor dat je alle elementen van je huidige installatie (modem, TV Box en draadloze oplossing als je die hebt) en de bijbehorende kabels meeneemt. Als je ervoor hebt gekozen om je producten zelf te installeren, moet je dezelfde apparatuur opnieuw installeren in je nieuwe huis.

Als de installatie echter door een technicus wordt uitgevoerd, komt hij of zij op de door jou gekozen datum bij je thuis om alles opnieuw te installeren.