Scarlet Flash

We blijven onze klanten

thuis ondersteunen

Gratis bellen

Selectie van gratis films

Onbeperkt internet zonder snelheidsbeperking

Geldig van 01 april tot en met 19 april 2020
Meer info
Installatie en herstellingen

Door de uitzonderlijke situatie m.b.t. het Coronavirus hebben we besloten om de installaties uit te stellen. We doen dit om de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers niet in gevaar te brengen. Om ervoor te zorgen dat elke klant in deze moeilijke periode verbonden kan blijven worden interventies in het kader van een verhuizing of een herstelling wel uitgevoerd. Wij danken je voor je begrip en je solidariteit.

Algemene informatie

Ga je verhuizen?

Verhuis je Scarlet-abonnement gratis mee naar je nieuwe adres! Je betaalt dus niet opnieuw activerings- en installatiekosten.

Meer info
Je ‘groene factuur’

Hoe minder we printen, hoe meer ademruimte onze planeet krijgt. Kies ervoor om je factuur enkel per e-mail en sms te ontvangen.

Meer info
Zit je met een vraag?

Klik op Hulp & Contact en vind een antwoord op je vraag. Je kan ook altijd kijken bij de meest gestelde vragen.

Hulp & Contact

Bel goedkoper

Ontdek onze mobiele abonnementen Red en Hot en geniet van een onverslaanbaar aantal minuten naar alle netwerken (vanaf €8 per maand).

Meer info

Interessant voor jou

vanaf
€5
/maand

Telefoonopties

Vaste oproepen tegen een supervoordelig tarief. Onbeperkt bellen naar vaste lijnen, mobiele nummers of naar het buitenland dankzij onze telefoonopties.

vanaf
€5,95
/maand

Boeketten en Passen

Voeg extra zenders toe aan het basisaanbod of krijg onbeperkt toegang tot jouw favoriete programma’s met onze extra zenderboeketten of passen. Rechtstreeks te bestellen via je decoder of MyScarlet

vanaf
€3
/maand

TV Replay opties

Met TV Replay kan je tot 36 uur terugkeren in de tv-gids om programma’s te bekijken die je gemist hebt. Rechtstreeks te bestellen via je decoder of mijn.scarlet.be.

Hoe bestellen?

Online

Online bestellen is snel en eenvoudig. Kies je abonnement en laat je door de website leiden. Met een paar clicks is de bestelling geplaatst.

Telefonisch

Bel 0800 84 000 van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Een medewerker zal je graag raad geven en helpen bij het bestellen. Of maak een afspraak en wij bellen jou terug.

Bel me terug

Verkooppunt

Ga je liever naar een verkooppunt? Hier vind je al onze partners.

Vind ons hier