Onze prijzen liggen vast tot eind 2024

Zeg vaarwel tegen inflatie met Scarlet!

Jouw budget, onze prioriteit

In 2024 is Scarlet jouw schild tegen inflatie. Als 2023 een jaar was dat het budget van Belgische huishoudens onder druk zette, dan is 2024 het jaar waarin Scarlet je wat financiële ademruimte teruggeeft. Met stijgende brandstofprijzen en voedselprijzen in gedachten, zeggen we bij Scarlet "Waarom meer betalen?". Dat is geen grap, het is een belofte!

Jouw prijs gegarandeerd voor 2024

Terwijl de meeste telecomproviders hun prijzen verhogen in 2024, gaat Scarlet tegen de stroom in. Geen verhoging. Nada. Niets. Je leest het goed, zelfs geen kleine prijsstijging van jouw internet, pack of gsm-abonnement.

Hoe zorgt Scarlet ervoor dat de prijzen niet veranderen?

Door eenvoud, zuinigheid, en kwaliteit. Door ons bedrijfsmodel dat de focus legt op simpliciteit en efficiëntie, kunnen we prijzen stabiel houden. Geen franjes, geen bijkomende kosten. Enkel hoogwaardige service die in je budget past.

Waarom kiezen voor Scarlet

Ben je moe van complexe aanbiedingen en verrassingsrekeningen? Je bent niet alleen. Daarom richt Scarlet zich op eenvoud. Duidelijke aanbiedingen, kwaliteitsservice en prijzen van de maandelijkse abonnementen die vastliggen in 2024. Voor besparingen en betrouwbaarheid kun je op Scarlet rekenen, zodat je de gemoedsrust krijgt die je verdient.

Verzeker jouw tarief voor 2024

Internet Loco

Onbeperkt internet aan 70 Mbps voor amper €34/maand. Ideaal voor degenen die snelheid willen zonder de bank te breken.

Gsm-abonnementen

600 minuten en 10 GB voor €13/maand of liever meer data?. Op maat gemaakt voor degenen die online toegang willen tot al hun apps en graag bellen met vrienden en familie voor een praatje! 

Pack Trio

Vanaf €42 voor internet, vaste lijn en digitale tv, of vanaf €50 met mobiel inbegrepen. Onze alles-in-één pakketten zijn ontworpen voor duidelijke eenvoud.

Bespaar met Scarlet

Het zit in de details. Vraag je je af hoe we zulke competitieve prijzen kunnen aanbieden? Door ons bedrijfsmodel dat de focus legt op simpliciteit en efficiëntie, kunnen we prijzen stabiel houden. Geen franjes, geen bijkomende kosten. Enkel hoogwaardige service die in je budget past.
Stel je voor dat je genoeg bespaart om aan het eind van het jaar een nieuwe TV te kopen! Bekijk zelf welk Scarlet internet- of gsm abonnement het beste bij jouw behoeften past.

Over de prijs garantie in 2024

Welke aanbiedingen vallen onder de prijsgarantie?

De prijsgarantie geldt voor de maandabonnementen van Internet Loco, Internet Poco, Mobile Red, Mobile Berry, Mobile Cherry, Mobile Hot, Pack Trio, Pack Trio Mobile 10 GB en 20 GB.

Voor welke periode geldt de prijsgarantie?

De garantie is van toepassing op de maandelijkse prijs van de basisaanbiedingen die door Scarlet worden verkocht tussen 01/10/2023 en 31/12/2024.

Geldt deze garantie ook voor oude klanten?

Ja! Hier toont Scarlet haar verschil! De prijsgarantie wordt zowel aangeboden aan nieuwe klanten als aan bestaande klanten. Dit is onze manier om u te bedanken voor uw loyaliteit. Bij Scarlet zijn er geen maren aan verbonden. Zelfs niet voor bestaande klanten! 

Dekt de prijsgarantie ook extra kosten en opties?

Nee, dat doet het niet. De prijsgarantie richt zich op uw basistarief. Extra kosten zoals overschrijding van data, roaming buiten de EU, internationale oproepen en SMS, en premium-diensten zijn niet inbegrepen. Voor dit soort diensten en/of oproepen moet Scarlet de prijzen van haar leveranciers volgen.

In een notendop

Bij Scarlet maken we het simpel en duidelijk. We bieden kwaliteit zonder gedoe, tegen een prijs die u geruststelt. Als u genoeg heeft van te veel betalen en te weinig krijgen, is het tijd om over te stappen. Bij Scarlet weet u altijd waar u aan toe bent. En als u nog twijfelt, onthoud dan: bij Scarlet is er geen "maar"!"