Scarlet Trio: Promotie op de installatie!

Omdat Scarlet er is om jou geld te besparen, geniet je momenteel van een gratis installatie (t.w.v. €99) bij de aankoop van een Scarlet Trio-pack! Scarlet Trio, dat is alles wat je nodig hebt: internet, het beste van televisie en onbeperkt bellen, inclusief de kwaliteit van het Proximus-netwerk.

Meer info
Abonnements GSM Scarlet

Altijd verbonden voor een slimme prijs dankzij Scarlet

Bovenop de voordeligste tarieven is Scarlet er fier op dat de kwaliteit van onze service erkend wordt door onze klanten.
TrustPilot **** +1700 klanten reviews

Internet abonnementen

Internet abonnementen

Voordelig en onbeperkt surfen voor de beste prijs? Dat kan bij Scarlet. Kies voor het voordeligste internet, volgens jouw behoeften.

Les abonnements GSM

Mobiele abonnementen

Verschillende mogelijkheden om te bellen, te sms’en en te surfen, al of niet onbeperkt. Dankzij ons kwalitatieve 4G-netwerk surf je altijd snel.

Pack Trio

Scarlet Trio Pack

Combineer bij Scarlet internet, je favoriete tv-zenders en onbeperkt bellen naar vaste lijnen tijdens het weekend en ’s avonds.

Gratis installatie 99

Maak kennis met Scarlet

Onze missie? Telecomservices aanbieden die voor alle Belgen toegankelijk zijn, aan een betaalbare prijs.

Onze ambitie? Het essentiële van telecomoplossingen aanbieden tegen de laagste prijs. Niet meer, niet minder. Geniet daarbij van de kwaliteit van het Proximus-netwerk.

Maak kennis met Scarlet
klanten Scarlet

Waarom kiezen voor Scarlet?

Voordelig

Het essentiële voor de laagst mogelijke prijs. Kies en betaal alleen wat je nodig hebt.

Eenvoudig

Ons aanbod is beperkt, transparant en zonder extra kosten. 

Betrouwbaar

Geniet van de kwaliteit en de prestaties van het Proximus netwerk. Bij een verbetering in ons aanbod, genieten al onze klanten mee..

Pourquoi choisir Scarlet ?