Ontvang je nog het oude factuurtype? Dan zit je goed! Zo niet, kies de juiste FAQ.

Er komt binnenkort een technieker op bezoek bij jou?

In het kader van de bestrijding van het Coronavirus, willen we je vragen om enkele voorzorgsmaatregelen te respecteren:

  1. Is er iemand ziek?: Als jij of een van je medebewoners in quarantaine is, gelieve ons dan zo snel mogelijk te bellen op het nummer 02/275.27.27 zodat we een andere datum kunnen vastleggen voor deze interventie.
  2. Werkomgeving goed bereikbaar?: Zorg ervoor dat de kamer(s) waarin onze technieker zal werken, goed bereikbaar zijn. Dit wil zeggen dat er geen obstakels zijn die het werk van onze technieker moeilijker maken. Onze technieker kan ook toegang nodig hebben tot de plaats waar je lijn je woning binnenkomt. In een appartement is dat vaak in de kelder of een andere gemeenschappelijke ruimte.
  3. Afstand houden: Hou minstens 1,5 meter afstand van onze technieker. Dit zowel voor jouw veiligheid maar ook die van onze technieker.
  4. 30 minuten verluchten: Onze technieker stuurt je een sms als hij onderweg is naar jou. Gelieve dan de kamer(s) waarin hij zal moeten werken goed te verluchten.

Kun je deze maatregelen niet garanderen, gelieve ons hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen op het nummer 02/275.27.27.