Reviews Scarlet

Startpagina Reviews Scarlet

Scarlet reviews op Trustpilot

Benieuwd naar reviews van onze klanten? Hieronder vind je de meest recente Scarlet reviews van de onafhankelijke website Trustpilot. Trustpilot is een online platform dat reviews over grote bedrijven door consumenten over de hele wereld verzamelt. Elke maand worden er bijna 1 miljoen nieuwe reviews gepost. Iedereen kan een review op de website plaatsen. Je hebt enkel een e-mailadres of een Facebook account nodig.

Wat klanten over ons zeggen

Scarlet luistert constant naar zijn klanten. Daarom voeren we regelmatig bevragingen uit bij onze klanten. Zo willen we weten wat er onder onze klanten leeft.

Deze Scarlet reviews helpen ons om nog beter te begrijpen wat jij echt nodig hebt. Zo lossen we jouw problemen sneller op en weten we ook hoe we ons aanbod kunnen verbeteren in de toekomst. Heb je een probleem met je internet, tv-pakket of telefoonabonnement? Vind je dat sommige dingen nog beter kunnen? Laat het ons weten via een review of via de contact pagina.

****

Camille

Mobiele klant bij Scarlet

Over het algemeen ben ik heel erg tevreden over het gsm-abonnement van Scarlet. Ik heb nu al drie jaar een abonnement bij Scarlet en ik heb nog geen enkel probleem ervaren. De overgang van mijn oude provider naar Scarlet was misschien niet zo makkelijk maar sindsdien is alles echt zoals het hoort te zijn. Een goed netwerk, goeie ontvangst en snel!

*****

Barbara

Mobiele klant bij Scarlet

In het algemeen ben ik behoorlijk tevreden of de service die Scarlet aanbiedt. Scarlet is gelijkwaardig met andere grotere spelers/operatoren.

*****

Jelle

Internet en TV en mobiele klant bij Scarlet

Ik heb sinds een jaar al mijn abonnementen bij Scarle en ik beklaag het me niet. Ik betaalde daarvoor te veel voor mijn abonnementen vooral voor tv en internet. Ook voor mobiel zocht ik een oplossing omdat ik altijd problemen had met het netwerk van Proximus. Nu betaal ik veel minder en het werk perfect. Daar is weinig aan toe te voegen!

****

Emilie

Internet en TV klant bij Scarlet

Scarlet is absoluut niet duur, ik betaal 40 euro per maand. Ik heb ook mijn digitale televisie aangesloten op het wifi-netwerk van Scarlet om Netflix te kijken of te luisteren naar Spotify. Soms valt mijn wifi-netwerk eens weg op mijn televisie, gewoon opnieuw verbinden en het probleem is opgelost. Het probleem blijkt bovendien ook aan mijn televisie te liggen. Dus ik ben tevreden met de kwaliteit zeker als je vergelijkt wat ik ervoor betaal.

*****

Florent

Mobiele klant bij Scarlet

Ik ben sinds 3 maand klant geworden bij Scarlet voor mijn gsm-abonnement. Ik ben tot nu toe zeer tevreden, mijn bestelling deed ik via het internet. Nog geen twee dagen later ontving ik al mijn nieuwe SIM-kaart en dat was éénvoudig om te installeren. Het netwerk is erg goed, nog geen enkel probleem ervaren binnen België, en de factuur is duidelijk en makkelijk. Ik raad Scarlet dan ook aan.

****

Delphine

Internet en TV klant bij Scarlet

De internet connectie is perfect. We zijn altijd met tenminste 3 of 4 personen bij ons thuis die het internet gebruiken. We hebben nog nooit zorgen gehad over de snelheid of de downloadlimiet. Ik ben ondertussen al vijf jaar klant bij Scarlet en het gebeurt zelden of nooit dat er zich storingen voordoen.
Bij de installatie van onze modem hebben we veel telefonische ondersteuning gekregen, we hadden beslist om te verhuizen en om de modem zelf te installeren in ons nieuwe appartement. Kortom een goed netwerk en een goeie service!

****

Bernadette

Internet klant bij Scarlet

Ik heb nu al enkele jaren mijn internet abonnement bij Scarlet en dat bevalt me goed. Ik ben heel erg tevreden tot op vandaag heb ik nog geen enkel probleem ondervonden. Ik heb één keer contact op moeten nemen met de klantendienst en een vriendelijke dame heeft me telefonisch goed geholpen