Scarlet Trio Mobile

+ +
 • Het goedkoopste Triopack in België
 • Bespaar gemiddeld ruim €400 per jaar!
 • Profiteer van de kwaliteit van het Proximus-netwerk
Vanaf 50 /maand

Trio Mobile 10 GB

Onbeperkt internet 
Digitale Televisie
GSM-abonnement met 10 GB
600 belminuten en onbeperkt sms’en

50/maand

+

Trio Mobile 20 GB

Onbeperkt internet 
Digitale Televisie
GSM-abonnement met 20 GB
Onbeperkt bellen en sms’en

55/maand

+

Gratis bezorging
100% veilige betaling
Niet-bindende inschrijving
14 dagen om van gedachten te veranderen
Aanbevolen door meer dan 80% van onze klanten!
TrustPilot Check onze reviews opTrustPilot

Internet in je pack

Scarlet biedt al meer dan 30 jaar internetdiensten aan op het Proximus-netwerk. Surf op een van de snelste netwerken van België tegen onklopbare prijzen!

image descritpion if image isn't decorative

Stabielere verbinding

We bieden een downloadsnelheid van 70 Mbps, wat perfect is voor dagelijks gebruik. Thuis werken terwijl je een programma streamt zonder onderbreking of vertraging. Op je gemak!

image descritpion if image isn't decorative

Onbeperkt internet

Surf op volle snelheid! De enige limiet die we hanteren is een vertraging van het netwerk bij overmatig gebruik (vanaf 3 Terabytes), om maximale stabiliteit voor al onze klanten te garanderen.

image descritpion if image isn't decorative

Modem inbegrepen

In tegenstelling tot andere operatoren is de huur van een modem inbegrepen in de maandelijkse prijs. Je hoeft er geen te huren of te kopen, de modem wordt bij je thuis geleverd en direct geïnstalleerd door een Scarlet-technicus.

Jouw TV-ervaring

De essentie van digitale televisie

Meer dan 30 digitale televisiekanalen en meer dan 20 radiozenders.

Voeg opties toe en creëer JOUW TV-ervaring

Pickx Bouquet, replay, extra decoder ... je kiest het allemaal zelf!

Je decoder is inbegrepen bij je abonnement

Scarlet, waarom meer betalen?

Ontdek alle beschikbare zenders

Kies voor het allerbeste van tv. Ontdek het complete tv-aanbod per regio.

Goedkoopste onbeperkt internet, tv en gsm-pakket in België?

Met Scarlet Trio bespaar je gemiddeld 400 euro per jaar! De vergelijking wordt gemaakt op basis van de belangrijkste spelers op de markt, exclusief promoties en activeringskosten. Bekijk onze vergelijkingsgids voor meer informatie.    

U kunt hier ook onze juridische mededelingen lezen.

Voeg de gewenste opties toe

TV Replay

Bekijk je tv-programma's live of opgenomen met de optie TV Replay.

Vanaf 3 /maand

TV Boeketten

Voeg tv-kanalen toe aan je basisaanbod. Je hebt de keuze uit sportkanalen, inhoud voor kinderen, misdaadfilms of een maximum aan documentaires.

Vanaf 4.99 /maand

Kies uw installatiemethode

Bespaar tijd met onze snelle installatiekit! Ontvang uw materiaal direct bij u thuis en installeer het eenvoudig met onze instructies. Op dit moment is de installatie door een technicus gratis. Alleen de activeringskosten van de lijn (€29) zijn verschuldigd. De betaling moet worden gedaan bij ontvangst van uw eerste factuur. 

Snelle installatiekit

 • Materiaal geleverd in 2-3 werkdagen
 • Installatie in 30 minuten
 • Hulp nodig? Bel gratis een expert voor begeleiding
OF

Installatie door een technicus

 • Ontvang een bezoek van een technicus
 • Materiaal geïnstalleerd in gemiddeld 10 dagen
 • Wees ontspannen, onze expert zorgt voor alles. U hoeft niets te doen!

Aanvullende informatie over Scarlet Trio Mobile pack

Installatie

€50*


Activering

€29


Internet


Wifi modem

inbegrepen


Digitale tv


HD Decoder

inbegrepen


Huur extra HD-decoder(/maand)

€4

Om te bestellen, moet je volgende gegevens klaar hebben: Je identiteitskaartnummer. Indien je je huidige nummer wil behouden heb je ook het volgende nodig:

 • Je klantnummer bij je huidige operator (dit staat meestal op de factuur) indien je je huidige nummer wil behouden.
 • Of het simkaartkaartnummer van je huidige operator (dit staat op de simkaart).

Als het simkaartnummer niet meer leesbaar is, kan je deze terugvinden op de documenten die je bij jouw kaart hebt ontvangen. Je simkaartnummer is meestal ook beschikbaar op de online klantomgeving van je huidige operator. Zo niet, dan kan je contact opnemen met jouw operator om deze te verkrijgen.
Als je een smartphone hebt, kan je deze als volgt vinden:

 • iPhone: Ga naar je telefooninstellingen en zoek naar "ICCID". Neem dan de laatste 13 cijfers.
 • Android: Je kan apps op Google Play vinden om deze terug te vinden. Kies zeker een app met een goede rating en positieve reviews.

Overeenkomst van onbepaalde duur. Om te genieten van scarlet Trio moet je toegang hebben tot het VDSL netwerk. De beschikbaarheid van hd-inhoud hangt af van jouw installatie en van het hd-bereik in jouw regio.

Installatie door een technicus t.w.v. €50 gratis. Actie geldig van 01/04/2024 t/m 30/09/2024 voor elke nieuwe abonnee die een Scarlet internet Loco abonnement neemt. Geldig voor alle nieuwe Scarlet klanten en bestaande Scarlet mobiele klanten die een internet Loco aanbod willen. 

Alleen de activeringskosten van de lijn (€29) zijn verschuldigd. De betaling moet worden gedaan bij ontvangst van uw eerste factuur.

1. Onbeperkt surfen. De internetdiensten van Scarlet zijn alleen voor privégebruik. De downloadsnelheid is beperkt tot 3 Mbps zodra u een surfvolume van 3 TB per maand overschrijdt. Deze snelheid is voldoende voor surfen op het internet, voor standaard e-mailgebruik en videostreaming. Bij het bereiken van 3 TB heeft u de mogelijkheid om extra surfvolume te bestellen via de Comfort-optie voor €5 per maand. Hiermee kunt u tot 1 TB extra verbruiken zonder snelheidsbeperking.
2. Gesprekken en sms'jes vanuit Belgie naar de EU zijn niet inbegrepen in het abonnement en worden aangerekend volgens de internationale tarieven. Ongebruikte belminuten, sms'jes en MB worden niet overgedragen naar de volgende maand.
De minuten, SMS of GB inbegrepen in het abonnement of in de "extra mobiel internet" en de "onbeperkt bellen naar Scarlet Mobile" optie, evenals de extra-bundel tarieven per minuut, SMS of GB, met uitzondering van speciale nummers (090X, 070, belspelletjes,...) zijn geldig in België en in de Europese Unie (roaming) naar alle vaste en mobiele netwerken (078 nummers inbegrepen).
Kosten per seconde vanaf de eerste minuut. Het gebruik van data via 4G, 3G, EDGE of GPRS wordt aangerekend per KB. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Aanbod voorbehouden voor normaal privégebruik zoals hier bepaald.
3. De opgegeven snelheden zijn afhankelijk van de afstand tussen het aansluitpunt en de telefooncentrale, van de huisinstallatie en van de binnenbekabeling.

Maandelijkse abonnementsprijzen (Internet Loco, Internet Poco, Mobile Red, Mobile Berry, Mobile Cherry, Mobile Hot, Pack Trio, Pack Trio Mobile 10 GB en 20 GB.) zullen niet stijgen in 2024.
Prijsgarantie is niet van toepassing op opties of tarieven voor verbruik buiten het basis-abonnement

De goedkoopste Trio-packs in België. Scarlet Trio (€42/maand) en Scarlet Trio Mobile (€50) zijn de goedkoopste Trio-pakketten in België volgens www.meilleurtarif.be, een onafhankelijke prijsvergelijker van het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie (IBPT). Vergelijking uitgevoerd vanaf 15/05/2024 voor een pakket dat onbeperkt internet, digitale tv en mobiele of vaste telefonie combineert, tijdelijke aanbiedingen en promoties niet inbegrepen, exclusief activeringskosten.  

Gemiddeld tot 400 euro besparing per jaar. De besparingen worden berekend op basis van de gemiddelde prijs van het Trio Fixed- of Trio Mobile-pakket dat onbeperkt internet, digitale tv en mobiele of vaste telefonie combineert, het goedkoopste verkrijgbaar bij de belangrijkste operatoren op de markt (Proximus, Telenet, VOO, Orange), exclusief promoties en activeringskosten. De gemiddelde prijs van het goedkoopste Fixed Trio-pakket bedraagt € 81,85/maand, vergeleken met € 42/maand voor Scarlet Trio, een verschil van € 39,85/maand, of € 478,14/jaar. De gemiddelde prijs van het goedkoopste Trio Mobile-pakket bedraagt € 84,35/maand, vergeleken met € 50/maand voor Scarlet Trio Mobile, een verschil van € 34,35/maand, of € 412,14/jaar. Vergelijking uitgevoerd op 15/05/2024 op basis van de website van de belangrijkste operatoren. Liever een onafhankelijke vergelijking? Ga naar www.meilleurtarif.be, prijsvergelijker van het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie, waar u al het marktaanbod vindt.