Telecompacks vergelijken in België - Uitgebreide gids 2024

Ontdek de goedkoopste packs in België in 2024 door de telecom- en televisieopties in onze gids te vergelijken

Waarom telecom- en tv-packs vergelijken?

Internet en tv in telecompacks vergelijken, dat is kiezen voor de oplossing die echt bij je past.

 • Geld besparen. Je kunt echt geld besparen door de beste deals op de markt te vinden.  
 • Je behoeften beter begrijpen. Vergelijk appels met appels: snelheid in Mbps, belminuten, aantal beschikbare zenders ...  
 • Het juiste abonnement vinden. Ontdek welke packs het beste passen bij je levensstijl en de behoeften van je gezin of bedrijf.  

Wist je dat … je met een telecompack van Scarlet tot 400 euro per jaar kunt besparen? Bekijk onze vergelijkende tabel! 

Internet-, mobiel en tv- abonnement met onbeperkt internet

Heb je meer mobiele data nodig in je telecompack? Ontdek het goedkoopste aanbod op de markt met meer dan 20 GB aan mobiele data.

Internet- en tv-abonnement met onbeperkt internet

Er is geen maar! We leggen de kleine lettertjes van de wettelijke vermeldingen even uit. Vergeleken met de andere telecommerken heeft Scarlet het goedkoopste aanbod voor:  

 • Packs met minstens onbeperkt internet thuis (ongeacht de snelheid) + tv via de decoder + een mobiel abonnement (ongeacht de inhoud) 
 • Packs met minstens onbeperkt internet thuis (ongeacht de snelheid) + tv via de decoder + een mobiel abonnement (van minstens 10 GB)  
 • Packs met minstens onbeperkt internet thuis (ongeacht de snelheid) + tv via de decoder + vaste telefonie  

Vergelijking zonder promoties, eenmalige kosten niet inbegrepen. 

Het juiste telecompack kiezen

Neem eerst en vooral de tijd om je behoeften en voorkeuren te analyseren. Zo krijg je een idee van de prijsklassen die bij je passen.

Behoeften en voorkeuren: analyseer ze! 

Heb je een mobiele bundel nodig? 
Zo ja, wil je dan een mobiele bundel met veel data van meer dan 10 giga, zoals Scarlet Trio Mobile 20 GB?
Of ben je een bescheiden gebruiker en heb je liever een mobiele bundel met minder dan 10 giga, zoals Scarlet Trio Mobile 10 GB?
Wil je televisie? Kijk je naar alle zenders of alleen naar de grootste? Dit heeft allemaal invloed op de prijs van je tv-pack!  
Iemand die internet slechts occasioneel gebruikt om af en toe een e-mail te versturen heeft niet dezelfde snelheid nodig als iemand die elke dag telewerkt. 
Stel jezelf de vraag waarvoor je je internetabonnement gaat gebruiken. Om video's te streamen? Om videoconferenties te houden? Om online videogames te spelen?  Om de voorgestelde internetaanbiedingen te begrijpen, moet je weten hoe je de weergegeven cijfers moet lezen.

Verneem er meer over in ons artikel ‘Welke internetsnelheid heb je nodig?

Prijsvergelijking

De prijs van een telecompack kan variëren van ongeveer 40 tot 100 euro per maand, afhankelijk van de opties:  

 • Downloadsnelheid (Mbps) 
 • Aantal tv-zenders (app of decoder) 
 • Mobiel datavolume 

Bespaar met het Scarlet-pack, het goedkoopste aanbod van België. 

Bekijk onze vergelijkende tabel!

Voordelen van de telecompacks

Voordelig 

Meestal bieden telecomoperatoren speciale kortingen op packs in vergelijking met afzonderlijke producten. Denk eraan, want zo kunt je geld besparen!  

Eenvoudig

Waarom verschillende accounts gebruiken als je alles kunt centraliseren? Al je telecomdiensten via één account met een telecompack. 

Waarom Scarlet kiezen voor je telecompack?

We willen je de voordeligste packs bieden die volledig aan je behoeften voldoen. Niet meer en ook niet minder!

Een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding

We krijgen vaak de vraag hoe we zulke voordelige telecompacks kunnen aanbieden. Heel eenvoudig: we passen ons aan je behoeften aan.
Bij ons geen overbodige franjes, maar alleen het essentiële! We verkopen je geen 60 tv-zenders als je maar naar 30 ervan kijkt, of 100 beluren als je amper een kwart ervan gebruikt.

Een betrouwbare en constante service

Bij Scarlet staat geld besparen niet gelijk met beknibbelen op de kwaliteit! We bieden een stabiele, betrouwbare internetverbinding met de prestaties van het Proximus-netwerk, tv-zenders en een kwalitatieve vaste lijn. 

Heldere en transparante packs

Bij Scarlet is er geen maar! We lokken je niet in de val met onduidelijke wettelijke vermeldingen. Ons doel is transparantie. Je weet precies wat je koopt. Er zijn geen verborgen kosten of ingewikkelde voorwaarden.  

Een klantendienst die naar je luistert

We laten je niet in de steek als er iets misgaat! Bij Scarlet is ondersteuning in de eerste plaats menselijk. We bieden een snelle klantendienst wanneer je die nodig hebt. 

Begin met vergelijken - Ontdek je ideale telecom- en tv-pack van Scarlet!

Bij Scarlet willen we je het leven makkelijker maken. Deze vergelijkende tabel biedt een overzicht van de voornaamste telecomproviders in België, exclusief promoties. Dé ideale manier om klaar te zien!
Dus ja, we zijn de goedkoopste. Niet voor alles, maar voor het essentiële! De populairste tv-zenders, mobiele aanbiedingen waarmee je verbonden blijft en een voldoende snel internet voor een gemiddeld gebruik.
Onze ambitie: essentiële telecomdiensten bieden voor een klein prijsje. Waarom zou je meer betalen?

Ontdek onze Scarlet Trio packs

Scarlet Trio Pack

Kies voor een vaste telefoon in jouw Trio pack, en hou contact met je vrienden en familie dankzij onbeperkt bellen.

Vanaf € 42 /maand

Scarlet Trio Mobiel

Meer fan van een mobiel abonnement? Dan kies je voor ons Trio Pack Mobiel. Nu is je gsm-abonnement inbegrepen in het pack: 600 min gratis bellen, 6 GB data en ook onbeperkt sms’en.

Vanaf 50/maand

Details vergelijking

Vergelijking uitgevoerd op 04/07/2024, op basis van informatie gepresenteerd op de websites van de genoemde operators (exclusief promoties en installatiekosten). 

Deze vergelijking omvat operators die het grootste deel van de markt dekken. Voor elke categorie (zie hieronder) is alleen het goedkoopste aanbod voor elke operator geselecteerd. Een uitgebreide vergelijking van de gehele markt is te vinden op de website van het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie www.bestetarief.beNieuw venster 

De geanalyseerde aanbodreeksen omvatten: 

 • Mobiele Trio Packs: Eerste beschikbare prijs voor een abonnement dat een onbeperkte thuisinternetverbinding (zonder snelheidsspecificatie), toegang tot een digitale televisiedienst (of streamingapp), en een mobiel abonnement (zonder specificaties over het aantal belminuten of mobiel internet) combineert.
 • Mobiele Trio Packs met meer dan 10 GB: Eerste beschikbare prijs voor een abonnement dat een onbeperkte thuisinternetverbinding (zonder snelheidsspecificatie), toegang tot een digitale televisiedienst (of streamingapp), en een mobiel abonnement met meer dan 10 GB mobiel internet (zonder specificaties over het aantal belminuten) combineert. 
 • Trio Packs met vaste lijn: Eerste beschikbare prijs voor een abonnement dat een onbeperkte thuisinternetverbinding (zonder snelheidsspecificatie), toegang tot een digitale televisiedienst (of streamingapp), en toegang tot vaste telefonie combineert. 
 • De vergelijking is gebaseerd op de meest beslissende kenmerken bij de keuze van een telecomaanbod. Raadpleeg de websites van de genoemde operators voor een volledig overzicht van de genoemde aanbiedingen. 
 • Aanbiedingen inclusief onbeperkt downloadvolume kunnen onderhevig zijn aan gebruiksvoorwaarden gerelateerd aan privégebruik. De aangekondigde snelheden zijn theoretische snelheden en zijn afhankelijk van de technische configuratie aanwezig op het adres van de service-installatie. Raadpleeg de websites van de genoemde operators voor meer informatie en om de beschikbaarheid van deze aanbiedingen op uw adres te controleren.