Ontvang je nog het oude factuurtype? Dan zit je goed! Zo niet, kies de juiste FAQ.

De bekabeling van mijn b-box 2 controleren

    1. Controleer de aansluiting van de internetkabel tussen het telefooncontact en de blauwe DSL uitgang van de modem.

Figuur a: Indien je telefooncontact uitgerust is met een splitter, sluit je de meegeleverde zwarte kabel met het blauwe uiteinde (of de blauwe kabel) aan op de onderzijde van de splitter.
Figuur b: Indien er geen splitter meegeleverd werd, open je het klepje met het telefoon-icoontje en sluit je de meegeleverde zwarte kabel met het blauwe uiteinde (of de blauwe kabel) hierop aan.

  1. Controleer de aansluiting van de stroomkabel tussen het stopcontact en de modem. De schakelaar van de modem moet in stand I staan (De aan- en uit schakelaar van de B-Box 2 bevindt zich aan de voorzijde van de modem).
  2. Controleer de aansluiting van de ethernetkabel tussen de 1 van de gele LAN poorten op de modem (indien je een B-Box 2 modem hebt de PC1 of PC2-poort) en de ethernetpoort van de computer. Opgelet! Indien je een grijze Sagem modem hebt, dan bevindt één van de twee LAN poorten zich aan de zijkant van de modem. De tweede vind je aan de achterkant.
  3. Heb je eveneens telefonie? Controleer of je telefoontoestel aangesloten is op de groene Phone1 uitgang aan de achterkant van de modem.