Hoe kan ik een mailbox aanmaken of verwijderen?

Hoe maak ik een mailbox aan?

• Meld je aan op mijn.scarlet.
  • Klik op het tabblad Overzicht en ga naar beneden tot je je internetabonnement ziet.
  • Klik in het tabblad Internet op de knop Internet opties.

Voeg nu het aantal gewenste mailboxen toe.

Je krijgt nu een bevestiging dat je mailbox werd aangemaakt. Deze is onmiddellijk actief.

Om je wachtwoord te weten te komen klik je nu op het tabblad Overzicht. Ga naar beneden tot je je internetabonnement ziet.

Klik nu op Instellingen en ga naar beneden.

Klik op Wijzigen naast de mailbox die je net hebt aangemaakt. Wanneer je nu op het oogje klikt, krijg je je wachtwoord te zien.

Hoe verwijder ik een mailbox?

• Meld je aan op mijn.scarlet.
  • Klik op het tabblad Overzicht en ga naar beneden tot je je internetabonnement ziet.
  • Klik op de knop Instellingen

Onderaan de pagina krijg je een overzicht van al je mailboxen. Klik op de knop Verwijderen naast het e-mailadres dat je wenst te verwijderen.

Als je meerdere mailboxen tegelijk wilt verwijderen, dan selecteer je ze en klik je op de algemene Verwijder-knop.

Ik heb per ongeluk een e-mailadres verwijderd dat ik wenst te behouden. Wat nu?

Je dient hiervoor onze klantendienst te contacteren.