Internetabonnementen vergelijken

Vergelijk de internetabonnementen van Scarlet met de belangrijkste aanbieders op de markt.

Internetabonnementen vergelijken, niet eenvoudig!

Het vergelijken van internetabonnementen is niet altijd eenvoudig. Megabit per seconde (Mbps), Terabyte (TB)... Promotie voor 3 maanden, 6 maanden, dan kom je terug op de normale prijs...

Je zou bijna een graad in informatica en bedrijfskunde nodig hebben om een goedkoper internetabonnement te vinden dat echt aan je behoeften voldoet.

Bij Scarlet houden we de dingen graag eenvoudig. Geen blah, blah, blah. Om internetabonnementen te vergelijken, volstaat het vaak om te kijken naar prijs exclusief promoties, volume en snelheid.

Vergelijk internetabonnementen zonder limiet

Gebruikt je veel downloadvolume (streaming films, videoconferenties, online games...)? Kies dan voor een onbeperkt internetabonnement.

Met Scarlet Internet Loco betaalt je alleen voor de snelheid die je echt nodig hebt. Je geniet van een goedkoper onbeperkt internetabonnement met de kwaliteit van het Proximus-netwerk.

Vergelijk internetabonnmenten met een limiet

Gebruik je het internet niet vaak? Alleen om een paar e-mails te versturen of voor administratieve taken? Dan hoef je niet te betalen voor onbeperkt internet.

Scarlet Internet Poco, een goedkoper internetabonnement voor minder verbonden gebruikers. Als je het internet niet veel gebruikt, waarom zou je dan betalen voor meer snelheid?

Een goedkoper internetabonnement, da’s bij Scarlet

Internetabonnementen vergelijken is immers niet zo ingewikkeld.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

Lees hier meer over de methode die wij gebruiken om onze vergelijkingen van internetabonnementen op te stellen.

Ontdek onze Scarlet Trio packs

Scarlet Trio Pack

Kies voor een vaste telefoon in jouw Trio pack, en hou contact met je vrienden en familie dankzij onbeperkt bellen.

Vanaf € 42 /maand

Scarlet Trio Mobiel

Meer fan van een mobiel abonnement? Dan kies je voor ons Trio Pack Mobiel. Nu is je gsm-abonnement inbegrepen in het pack: 600 min gratis bellen, 6 GB data en ook onbeperkt sms’en.

Vanaf 50/maand

Details vergelijking

Vergelijking uitgevoerd op 04/07/2024, op basis van de informatie op de websites van de vermelde operatoren (exclusief promoties en activeringskosten), Fiber-aanbiedingen zijn niet inbegrepen.

Deze vergelijking omvat de operators die het grootste deel van de markt bestrijken. Voor elk bereik (onbeperkt of beperkt) is alleen het goedkoopste aanbod opgenomen. Op de website van het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie www.bestetarief.beNieuw venster vindt je een uitgebreide vergelijking van de hele markt.

Voor aanbiedingen met onbeperkt downloadvolume kunnen gebruiksvoorwaarden voor privégebruik gelden. De geadverteerde snelheden zijn theoretische snelheden en zijn afhankelijk van de technische configuratie op het adres waar de diensten zijn geïnstalleerd. Raadpleeg de website van de genoemde operators voor meer informatie en om de beschikbaarheid van deze aanbiedingen op uw adres te controleren.

Vind hier alle informatie over Scarlet Internet abonnementen.