Scarlet Duo

+

 • Goedkoopste internet van België
 • Met de kwaliteit van het Proximus netwerk
vanaf 42 /maand

Scarlet Duo: Internet en Gsm-abonnement

Ontdek de eenvoud met Scarlet Duo. Alles wat je nodig hebt in één pakket: top internet en mobiel, zonder de hoge kosten. Geen gedoe, geen verrassingen. Kies voor Scarlet Duo – slim, simpel, besparend. En dat is nog niet alles: met onze flexibele opties pas je jouw pakket aan jouw levensstijl aan. Of je nu een fervente streamer bent of gewoon bereikbaar wilt blijven, Scarlet Duo past zich aan jou aan.

Kijk wat klanten over ons zeggen op TrustPilot

Duo Mobile 1 GB

Onbeperkt Internet thuis

+
GSM-abonnement
 • 1 GB
 • 300 min. bellen
 • Onbeperkt sms’en

42/maand

Meest populair

Duo Mobile 6 GB

Onbeperkt Internet thuis

+
GSM-abonnement
 • 6 GB
 • 600 min. bellen
 • Onbeperkt sms’en

47/maand

Duo Mobile 13 GB

Onbeperkt Internet thuis

+
GSM-abonnement
 • 13 GB
 • Onbeperkt bellen
 • Onbeperkt sms'en

52 /maand 60 /maand

 Gratis bezorging
  100% veilige betaling
 Niet-bindende inschrijving
 14 dagen om je te bedenken

Internet Loco in je pack

Scarlet biedt al meer dan 30 jaar internetdiensten aan op het Proximus-netwerk.

Superstabiele verbinding

We bieden een downloadsnelheid van 50 Mbps, wat perfect is voor dagelijks gebruik. Werk vanuit huis terwijl je een programma streamt zonder onderbreking of vertraging. Veel plezier!

Onbeperkt internet

Surf op volle snelheid! De enige limiet die we hanteren is een vertraging van het netwerk in geval van misbruik (vanaf 3 Terabytes), om maximale stabiliteit voor al onze klanten te garanderen.

Modem inbegrepen

In tegenstelling tot andere operatoren is de huur van een modem inbegrepen in de maandelijkse prijs. Je hoeft er geen te huren of te kopen, het wordt bij je thuis geleverd en direct geïnstalleerd door een Scarlet-technicus.

Vergelijk onze gsm-abonnementen met de rest van de markt

Zin om zelf te vergelijken ? Geef jouw budget in en vergelijk onze Scarlet gsm-abonnementen met de belangrijkste spelers op de markt.

Red

 1 GB
 300 min. bellen
  Onbeperkt sms’en

Scarlet Red biedt jou het perfecte gsm-abonnement met het Red 1 GB pakket. Met dit voordelige aanbod krijg je 1 GB aan mobiele data om te surfen en je favoriete apps te gebruiken. En dat is nog niet alles! Met Scarlet Red kun je ook ongelimiteerd sms'en en geniet je van 300 minuten om te bellen. Het is de ideale keuze voor wie graag in contact blijft met vrienden en familie, zonder zich zorgen te maken over hoge kosten.

Cherry

 6 GB
 600 min. bellen
  Onbeperkt sms’en

Met het Scarlet GSM Abonnement Cherry krijg je de perfecte balans tussen data, bellen en sms'en. Met 6 GB aan mobiele data heb je voldoende ruimte om te surfen, video's te streamen en je favoriete apps te gebruiken zonder zorgen over dataoverages. En met ongelimiteerd sms'en kun je gemakkelijk in contact blijven met vrienden en familie, waar je ook bent.

Hot

 13 GB
 Onbeperkt bellen
  Onbeperkt sms’en

Scarlet's Hot GSM-abonnement is de perfecte keuze voor wie altijd in verbinding wil blijven, zonder zich zorgen te maken over datalimieten en hoge kosten. Met 13 GB aan mobiele data kun je moeiteloos surfen, streamen en downloaden. Maar dat is nog niet alles! Met dit abonnement kun je onbeperkt sms'en en bellen, zodat je nooit meer hoeft na te denken over de lengte van je gesprekken of het aantal berichten dat je verstuurt. Het is de ultieme vrijheid om te communiceren met wie je maar wilt, wanneer je maar wilt.

 Verwisselbare abonnementen
 Geen verplichting
 GSM-nummer naar keuze
 3 in 1 SIM-kaart

Kies uw installatiemethode

Bespaar tijd met onze installatiebox! Ontvang jouw materiaal direct bij jouw thuis en installeer het eenvoudig. Installatie door een technicus is momenteel gratis voor alle Scarlet pakketten.

€29

Snelle installatiekit

 • Materiaal geleverd in 2-3 werkdagen
 • Installatie in 30 minuten
 • Hulp nodig? Bel gratis een expert voor begeleiding
OF
€29

Installatie door een technicus

 • Ontvang een bezoek van een technicus
 • Materiaal geïnstalleerd in gemiddeld 10 dagen
 • Wees ontspannen, onze expert zorgt voor alles. U hoeft niets te doen!

Aanvullende informatie over internet abonnementen

De Scarlet internetabonnementen zijn overeenkomsten van onbepaalde duur, dat op elk moment kunnen worden opgezegd.
Scarlet onbeperkt internet is uitsluitend gereserveerd voor persoonlijk gebruik.
De surfsnelheid is beperkt tot 3 Mbps boven een downloadvolume van 3 TB per maand.
Deze snelheid is voldoende voor basisgebruik: surfen op het internet, gebruik van e-mail...
Als dit wordt overschreden, heeft u de mogelijkheid om een 'Scarlet Comfort' optie te activeren, die u voor €5 per maand in staat stelt uw surfsnelheid te behouden voor een extra 1 TB.
Toegang tot het VDSL-netwerk is noodzakelijk om een internet Loco abonnement te kunnen afsluiten.
>De geadverteerde downloadsnelheden zijn afhankelijk van factoren zoals de afstand tussen uw huis en de centrale, de interne bedrading. Deze factoren moeten optimaal zijn om op maximale snelheid te kunnen surfen. Ontvangst van facturen is verplicht per e-mail en betaling uitsluitend per domiciliëring.

De installatiekosten van €50 zijn gratis: aanbod geldig van 02/11/2023 tot en met 31/12/2023 voor alle nieuwe abonnees die zich inschrijven voor een internetaanbieding van Scarlet Loco.
Geldig voor alle nieuwe klanten en bestaande Scarlet mobiele klanten die een Scarlet Loco internet aanbieding willen.

Dat wil zeggen dat je niet gebonden bent aan een minimumtermijn. Je kan je abonnement op elk moment wijzigen of opzeggen.
De in het abonnement of in de opties “extra mobiel internet” en de optie “ongelimiteerd bellen naar Scarlet Mobile” inbegrepen minuten, sms’en of GB, alsook de buitenbundeltarieven per minuut, sms of GB, met uitzondering van speciale nummers (090X, 070, belspelen,...) zijn geldig in België en in de Zone EU en Zwitserland (roaming) naar alle vaste en mobiele netwerken (078 nummers inbegrepen). Aanrekening per seconde vanaf de eerste minuut.
Het gebruik van data via 4G, 3G, EDGE of GPRS wordt aangerekend per KB. Alle prijzen zijn inclusief btw. Aanbod voorbehouden voor een normaal privégebruik zoals hier bepaald.

Maandelijkse abonnementsprijzen (Internet Loco, Internet Poco, Mobile Red, Mobile Cherry, Mobile Hot, Pack Trio, Pack Trio Mobile 6 Go en 13 Go.) zullen niet stijgen in 2024.
Prijsgarantie is niet van toepassing op opties of tarieven voor verbruik buiten het basis-abonnement