Wat zijn de standaardinstellingen voor Scarlet Internet ADSL?

De standaardinstellingen voor Scarlet Internet ADSL zijn:

• Protocol: PPPoE
  • Encapsulatie: LLC
  • VPI: 8
  • VCI: 35

Je gebruikersnaam en wachtwoord vind je op de bevestigingsbrief die je ontvangen hebt na je registratie. Je gebruikersnaam eindigt steeds in @SCARLET.

Hou bij de installatie van je modem rekening met:

• Indien je meerdere telefooncontacten hebt: Sluit je modem op het telefooncontact aan waar de telefoonlijn je huis binnen komt. Doorgaans bevindt dit telefooncontact zich op het gelijkvloers of in de kelder aan de straatkant.
  • De afstand tussen je modem en het telefooncontact: gebruik bij voorkeur geen telefoonkabel (RJ-11) die langer is dan 2 meter. Gebruik de standaardkabel die bij je modem geleverd werd.
  • Sluit de ADSL splitter aan op het telefooncontact voor je iets anders aansluit op het telefooncontact. Bij de meeste modems wordt er standaard een ADSL splitter meegeleverd.