Hoe configureer ik mijn smartphone of tablet voor mobiel internet (4G, 3G, Edge of GPRS)?

Om verbinding te maken met mobiel internet (4G, 3G, Edge of GPRS) dien je het mobiele toegangspunt (APN) in te stellen op je smartphone of tablet. Scarlet gebruikt als mobiel toegangspunt (APN):

internet.bmbpartner.be

Indien er gevraagd wordt om een gebruikersnaam of een wachtwoord in te geven, dan laat je deze velden leeg. Start je toestel opnieuw op.

Hulp nodig bij het configureren van je toestel? Geen probleem! Surf naar onze toestelhulp, kies het merk van je toestel en vervolgens het model.

Klik onder de rubriek Internet nu op handmatig instellen.

Tips om je dataverbruik onder controle te houden