Hoe kan ik de optie Extra mobiel internet activeren voor Scarlet Mobile?

Surf naar mijn.scarlet en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord. Als je nog geen wachtwoord hebt, dan kan je dit hier aanmaken. Je gebruikersnaam vind je op de tweede pagina van je factuur.

Klik op het tabblad Mijn abonnement en vervolgens op Openen en aanpassen naast het abonnement waarvoor je een optie wenst te activeren.

Kies de optie Extra mobiel internet 1.5 GB, 5GB of 10GB en klik op activeren.

Klik tenslotte op Bevestigen. De optie wordt binnen de 2 uur geactiveerd.

Opgelet! Je kan elke optie slechts 1 maal activeren. Heb je bijvoorbeeld al de optie voor 1.5 GB extra, dan kan je deze niet nogmaals activeren. Je kunt dan uiteraard wel nog de optie van 5 en 10 GB bestellen.

Werkt de optie Extra mobiel internet retroactief?