Hoe kan ik het verbruik van mijn Scarlet Mobile abonnement nakijken?

Dit kan op twee verschillende manieren:

• Via de my scarlet app. Download de my scarlet app via de Play Store (Android) of App Store (iOS) en volg de instructies om de app te activeren.
  • Door je aan te melden op mijn.scarlet met de gebruikersnaam en wachtwoord.¬†Als je nog geen wachtwoord hebt, dan kan je dit hier aanmaken. Je gebruikersnaam vind je op de tweede pagina van je factuur.