B-Box 2

Op de modem sticker...

Indien het WiFi wachtwoord nooit gewijzigd werd (of na een reset naar fabrieksinstellingen), dan vind je het wachtwoord terug op de sticker aan de onderzijde van de modem.

"Passphrase" is het wachtwoord voor je WiFi verbinding.

Het SSID is de naam van je WiFi verbinding. Configureer je computer, tablet of gsm verbinding te maken met het juiste netwerk en het juiste wachtwoord.

Op de modem interface...

Indien je met deze gegevens geen toegang hebt tot je WiFi netwerk, volg dan de stappen voor de Sagem modem.