Hoe moet ik mijn bestaande prepaidkaart registreren en identificeren?

De federale overheid heeft besloten om een einde te stellen aan anonieme herlaadkaarten.
Je moet dus voor 7 juni 2017 je kaart geïdentificeerd hebben om er nog gebruik van te kunnen maken.
Bezoek hiervoor onze activatiepagina en klik op de knop “Beginnen”.

Op deze pagina zullen we je vragen om onderstaande gegevens in te vullen.

• Nummer van de herlaadkaart
    Dit is het nummer (13 cijfers) dat je op de je simkaart zelf kan vinden. Haal het kaartje uit je toestel om dit nummer te achterhalen. Je kan dit ook terugvinden op de kaart waarop je pin- en pukcode staat.
  • GSM nummer van de herlaadkaart
    Dit is je mobiel nummer gekoppeld aan deze simkaart (bijvoorbeeld 0470123456).
  • Herhaal het GSM nummer van de herlaadkaart
    Gelieve ter controle je mobiel nummer te herhalen

Indien bovenstaande gegevens correct zijn zal ons systeem controleren of je nummer al gekoppeld is aan een Scarlet-klantnummer.

Heb je al een klantnummer?
Dan krijg je de mogelijkheid om aan te melden met je inloggegevens voor mijn.scarlet.be.
Je kunt dit eventueel ook aan de hand van je klantnummer in combinatie met een factuurnummer.

Heb je nog geen klantnummer?
Dan krijg je automatisch de optie om een klantnummer aan te maken.

In de volgende stappen moet je enkel nog je gegevens (naam, adres, e-mail, …) invullen.Volg de instructies op je scherm tot je automatisch wordt doorverwezen naar de herlaadpagina.

Op de herlaadpagina vul je je nummer in om te herladen. Kies hierna voor welk bedrag je wenst te herladen (8 euro of 15 euro) en bevestig.

OPGELET! Klik nu op de knop  .

Heb je per ongeluk voor een andere betaalmethode gekozen? Geen nood! Het belkrediet ben je niet kwijt. Je moet dan wel nog eens herladen (via Bancontact) om de identificatie te voltooien.

Volg nu de instructies van je bank om de betaling af te ronden. Is de betaling gelukt? Proficiat, je hebt de identificatieprocedure voltooid. Binnen enkele ogenblikken kan je gebruik maken van je prepaidkaart. Je krijgt een SMS ter bevestiging.