Hoe moet ik mijn bestaande prepaidkaart registreren en identificeren?

In overeenstemming met de specifieke voorwaarden met betrekking tot de dienst scarlet mobile en de wettelijke bepalingen betreffende de identificatie van de eindgebruiker van een prepaidkaart, vraagt Scarlet al haar prepaid-klanten om zich te identificeren of hun identiteit te bevestigen, tegen 30/09/2018 ten laatste.

Bezoek hiervoor onze activatiepagina en klik op de knop “Beginnen” om te starten met de identificatie.

Op deze pagina zullen we je vragen om onderstaande gegevens in te vullen.

• Nummer van de herlaadkaart
    Dit is het nummer (13 cijfers) dat je op de je simkaart zelf kan vinden. Haal het kaartje uit je toestel om dit nummer te achterhalen. Je kan dit ook terugvinden op de kaart waarop je pin- en pukcode staat.
  • GSM nummer van de herlaadkaart
    Dit is je mobiel nummer gekoppeld aan deze simkaart (bijvoorbeeld 0470123456).
  • Herhaal het GSM nummer van de herlaadkaart
    Gelieve ter controle je mobiel nummer te herhalen

Je krijgt nu de mogelijkheid om je aan te melden met je inloggegevens voor mijn.scarlet.be.
Ken je je wachtwoord niet meer? Je kan dit dan resetten door hier te klikken.

In de volgende stappen moet je enkel nog je gegevens (naam, adres, e-mail, …) controleren.Volg de instructies op je scherm tot je automatisch wordt doorverwezen naar de herlaadpagina

Op de herlaadpagina vul je het nummer in dat je wenst te identificeren. Kies hierna voor welk bedrag je wenst te herladen (8 euro of 15 euro) en bevestig.

OPGELET! Klik nu op de knop  .

Volg hierna de instructies van je bank om de betaling af te ronden. Is de betaling gelukt? Proficiat, je hebt de identificatieprocedure voltooid. Binnen enkele ogenblikken kan je gebruik maken van je prepaidkaart. Je krijgt een SMS ter bevestiging.

Heb je per ongeluk voor een andere betaalmethode gekozen? Geen nood! Het belkrediet ben je niet kwijt. Je moet dan wel nog eens herladen (via Bancontact) om de identificatie te voltooien.