Devolo (PLC-adapter) met 3 LEDs

Als de LED met het  icoon van je PLC-adapter niet groen brandt, raden we je aan de PLC-adapter te resetten:

• Druk minstens 20 seconden op de knop naast de kabelingang onderaan de PLC-adapter, terwijl deze nog in het stopcontact zit. De power LED dooft nu uit. Doe dit voor elke adapter.
  • Haal de PLC-adapters uit het stopcontact en verwijder de kabels onderaan.
  • Sluit beide PLC-adapters opnieuw aan op 2 stopcontacten, bij voorkeur in dezelfde ruimte.
  • Druk 1 seconde op de knop naast de kabelingang onderaan elke PLC-adapter.
  • Wacht tot de LED met het icoon permanent groen is. De PLC-adapters zijn gereset.
  • Je kan de PLC-adapters nu verplaatsen naar het stopcontact van je keuze. Vergeet niet om de kabels opnieuw aan te sluiten.