B-Box 2 of Sagem

B-Box 2 / Wi-Fi Bridge Plan

1. Controleer de aansluiting van de internetkabel tussen het telefooncontact en de blauwe DSL uitgang van de modem.

Figuur a: Indien je telefooncontact uitgerust is met een splitter, sluit je de meegeleverde zwarte kabel met het blauwe uiteinde (of de blauwe kabel) aan op de onderzijde van de splitter.

Figuur b: Indien er geen splitter meegeleverd werd, open je het klipje met het telefoon-icoontje en sluit je de meegeleverde zwarte kabel met het blauwe uiteinde (of de blauwe kabel) hierop aan.

2. Controleer de aansluiting van de stroomkabel tussen het stopcontact en de modem.
  3. Schakel de modem in.
  4. Controleer de aansluiting van de ethernetkabel tussen de 1 van de TV poorten (TV1 of TV2) en de Wi-Fi Bridge. Opgelet! Indien je een grijze Sagem modem hebt, dan bevinden de TV1 of TV2 poorten zich aan de zijkant van de modem.
  5. Plaats de schakelaar van de Wi-Fi Bridge in stand Access Point.
  6. Controleer de aansluiting van de stroomkabel tussen de Wi-Fi Bridge en het stopcontact.
  7. Schakel de Wi-Fi Bridge in.
  8. Heb je eveneens telefonie? Controleer of je telefoontoestel aangesloten is op de groene Phone1 uitgang aan de achterkant van de O-Box 3-modem.

Decoder / Wi-Fi Bridge Plan

1. Plaats de schakelaar van de Wi-Fi Bridge in stand Station.
  2. Controleer de aansluiting van de stroomkabel tussen de Wi-Fi Bridge en het stopcontact.
  3. Schakel de Wi-Fi Bridge in.
  4. Controleer de aansluiting van de ethernetkabel tussen Wi-Fi Bridge en ethernet uitgang van de decoder.
  5. Controleer de aansluiting van de HDMI kabel tussen het tv-toestel en de decoder.
  6. Controleer de aansluiting van de stroomkabel tussen de decoder en het stopcontact.
  7. Schakel de decoder in.