Welke standaardinstellingen gebruikt Scarlet voor e-mail?

Scarlet maakt gebruik van de volgende mailservers :

Configureer eenvoudig je smartphone of gsm online!

Server voor inkomende e-mail (POP3):

• Server: pop.scarlet.be
  • Poort: 995
  • Beveiliging: SSL

OF

Server voor inkomende e-mail (IMAP):

• Server: imap.scarlet.be
  • Poort: 993
  • Beveiliging: SSL

Indien je voor IMAP kiest, dien je IMAP eerst te activeren via http://mailmanager.scarlet.be/ door je aan te melden met de gebruikersnaam en het wachtwoord van je mailbox. Op het tabblad IMAP kan je IMAP inschakelen.

Indien je een mailbox hebt bij een andere e-mailprovider (vb. Gmail) moet je de instellingen voor inkomende e-mail van je e-mailprovider ingeven. Raadpleeg hiervoor de website van je e-mailprovider.

Server voor uitgaande e-mail (SMTP):

• Server: smtp.scarlet.be
  • Gebruikersnaam: de gebruikersnaam van je mailbox (vb. ab123456)
  • Paswoord: het paswoord van je mailbox
  • Poort: 465
  • Beveiliging: SSL