Hoe kan ik telefoonopties activeren?

Opgelet! Oproepdoorschakeling en signaal 2de oproep dien je te activeren door de juiste codes in te geven op je telefoontoestel.

Voor alle andere opties surf je naar mijn.scarlet en meld je je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Klik op Mijn abonnement en vervolgens op Openen en aanpassen naast je product.

Kies de gewenste optie en klik op Activeren. Indien het om een betalende optie gaat wordt de meerprijs weergegeven naast de optie.

Klik op Bevestigen.

Opgelet! Indien de optie pas actief wordt vanaf een bepaalde datum, dan wordt dit op de bevestigingspagina weergegeven. Indien hier geen melding van gemaakt wordt, dan is de optie binnen de 24 uur actief.