scarlet Secure PC

De complete bescherming voor al je online activiteiten!

Scarlet Secure PC
€4
/maand
PROMO Geniet van één maand gratis

scarlet Secure PC

Je foto's, wachtwoorden en online relaties zijn erg belangrijk. Die wil je goed beschermen. Zonder een degelijke beveiligingsoplossing loop je tijdens het surfen, online shoppen of internetbankieren het risico slachtoffer te worden van een virus of van diefstal van je persoonlijke of financiële gegevens. En dat wil je natuurlijk niet...

Waarom kiezen voor scarlet Secure PC?

Met scarlet Secure PC ben je volledig beschermd tegen alle internetgevaren zonder je computer te vertragen:

 • Virus- en spywarebeveiliging voor onbezorgd internetten en online shoppen.
 • Firewall blokkeert inbraakpogingen van hackers op je computer.
 • Spamfilter tegen ongewenste e-mail.
 • Browsing protection identificeert gevaarlijke websites.
 • Ouderlijk toezicht beschermt kinderen tegen ongeschikte webinhoud (inclusief in te stellen tijdslimieten per dag).
 • Automatische updates om altijd optimaal beveiligd te zijn.
 • Game mode zorgt dat je niet gestoord wordt door deze updates terwijl je aan het gamen bent.

Voor slechts € 4 per maand kan je maar liefst 3 computers beveiligen! scarlet Secure PC is maandelijks opzegbaar waardoor we je geen verplichtingen opleggen en je dus nergens permanent aan vast zit. scarlet Secure PC is eenvoudig en snel te installeren. Bovendien geniet je, indien nodig, van de gekwalificeerde technische ondersteuning van Scarlet.

Wat vormt er zoal een bedreiging voor je computer?

Virus

Een virus is een kwaadaardig programma dat zich verspreidt van computer naar computer via digitale media (diskettes, cd-roms, USB) of via het netwerk (internet). In het beste geval vertraagt het alleen je internetverbinding maar het kan ook bestanden vernietigen of schade aan je besturingssysteem aanrichten. Er worden elke dag nieuwe virussen geschreven en er worden constant nieuwe manieren gevonden om ze te verspreiden.

Trojan

Een trojan is een computerprogramma dat zich zonder je medeweten installeert. Eenmaal geïnstalleerd op je computer, kunnen jouw gegevens worden opgevraagd, gewijzigd en verwijderd door de ontwerper van het Trojaanse paard.

Worm

Wormen verspreiden zich sneller dan virussen van de ene computer naar de andere. Ze kunnen worden verdeeld in drie hoofdcategorieën:

 • Netwerkwormen proberen computers te infecteren die zijn verbonden met internet en waarop geen actuele virusdefinities zijn geïnstalleerd.
 • E-mailwormen sturen zichzelf door naar de adressen in je adresboek. De e-mailwormen voegen vaak informatie of documenten die op je computer zijn verzameld toe aan de berichten.
 • Bluetooth-wormenvallen alle apparaten binnen hun bereik aan (meestal tot 10 à 20 meter afstand).
Spyware

Spyware is software die gebruikersgegevens opspoort en doorstuurt naar derden zonder dat je het merkt. Spyware kan informatie verzamelen over jouw surfgedrag, om je bijvoorbeeld toepasselijke advertenties te kunnen sturen. Spywareprogramma's kunnen ook informatie verzamelen over je e-mailadressen, wachtwoorden en creditcardnummers.

Rootkits

Rootkits worden meestal gebruikt om schadelijke software te verbergen voor gebruikers, systeemprogramma's en antivirusprogramma's. Niet alle rootkits zijn zelf schadelijk, maar ze worden vaak gebruikt om virussen, wormen, trojans en spyware te verbergen.

Spam

De term spam staat voor ongewenste e-mail die in grote hoeveelheden wordt verzonden. Spam vertraagt e-mailsystemen en verstopt e-mailpostvakken. Spam kan ook worden gebruikt om e-mailwormen te verspreiden. Hoewel de inhoud van een spambericht misschien aantrekkelijk lijkt, moet je spamberichten nooit doorsturen.

Phishing

Phishing is een oplichtingstechniek voor het stelen van persoonlijke gegevens. Er worden valse e-mailberichten gebruikt die afkomstig lijken te zijn van erkende bedrijven en die zijn gekoppeld aan valse websites die eruitzien als echte websites. Deze echt lijkende berichten zijn ontworpen om mensen zover te krijgen dat ze hun persoonlijke gegevens verstrekken, zoals bankrekeningnummers, wachtwoorden of creditcardnummers.

Hackers

Hackers vormen één van de gevaren die op internet op de loer liggen. Als je computer niet met een firewall wordt beschermd, kunnen hackers via internet op je computer inbreken. Een hacker kan je bestanden en andere persoonlijke gegevens stelen en voor eigen gewin of illegale doeleinden gebruiken.

Hoe kan ik mijn computer beveiligen met Secure PC?

 • Ga naar Mijn.Scarlet en meld je aan.
 • Klik op "Mijn abonnement"
 • Navigeer naar Scarlet Internet onder "Mijn producten"
 • Klik op "Toon alle opties".
 • Klik op "Activeren" rechts van "scarlet Secure PC" en volg de procedure.
 • Je zal een mail krijgen met de downloadlink en je eigen licentiecode voor de activatie van Secure PC.
 • Klik op de link, download en installeer het programma.
 • Geef enkel nog je licentiecode in en je computer is beveiligd.

Wat zijn de systeemvereisten voor scarlet Secure PC?

Ondersteunde besturingssystemen:

Windows 10 Windows 8.1 en 8 Windows 7 (alle edities) Windows Vista (Service Pack 2 of nieuwer) Windows XP (32-bit, Service Pack 3 of nieuwer)

Minimum systeemvereisten:

Processor: Intel Premium 4 of gelijkaardig
Geheugen (RAM): minimum 512 MB
Vrije schijfruimte: 800 MB