Blijf goedkoper bellen


Scarlet verkoopt sinds 14/09/2017 geen prepaidkaarten meer.

Klanten kunnen hun bestaande prepaidkaart blijven gebruiken en online herladen.

Of ontdek onze postpaid mobiele abonnementen en blijf genieten van de beste prijzen mét de mogelijkheid om je verbruik op te volgen!

Ontdek mobiel of Online herladen

Herladen blijft mogelijk

Klanten kunnen hun bestaande prepaidkaart blijven gebruiken en online herladen.

€8
gratis bonus
bel
100 min. naar scarlet mobiel
sms
100 naar alle netwerken
€15
gratis bonus
bel
Onbeperkt1 naar scarlet mobiel
sms
1000 naar alle netwerken

Als je herlaadbeurt niet wordt weergegeven of je een foutmelding krijgt, probeer de pagina dan te herladen of gebruik een andere webbrowser.

Beschikbare opties

in België en in de Europese Unie
€5
500
MB

Extra mobiel internet

Sms 500MB naar 1994 om deze optie te activeren.

Om de status van deze optie te raadplegen, sms CONTROLE 500MB naar 1994

Naar 30 landen (vast en mobiel)
€8
30
Min.

Internationaal bellen

Sms International naar 1994 om deze optie te activeren.

Om de status van deze optie te raadplegen, sms CONTROLE International naar 1994

Nuttige informatie

Nationale tarieven

Naar vaste nummers

€ 0,10

Naar mobiele nummers

€ 0,10

SMS (/sms)

€ 0,04

Mobiel internet (/MB)

€ 0,10

Voicemail (1991)

Gratis


Internationale tarieven

1. Aanbod onderhevig aan de voorwaarden voor een normaal en persoonlijk gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod, zoals hier vermeld.
* Om deze optie te kunnen aanschaffen, dien je ten minste € 5 krediet op je kaart te hebben. De inbegrepen MB's blijven gedurende 31 dagen geldig en kunnen enkel in België en in de Europese Unie worden verbruikt. Zodra de in de optie inbegrepen MB’s zijn opgebruikt, zijn de normale tarieven van toepassing.
** Om deze optie te kunnen aanschaffen, dien je ten minste € 8 krediet op je kaart te hebben. De inbegrepen minuten blijven gedurende 31 dagen geldig en kunnen enkel in België worden verbruikt. Zodra de in de optie begrepen minuten zijn opgebruikt, zijn de normale tarieven van toepassing. Optie enkel geldig naar vaste en mobiele lijnen in Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, USA, Verenigd Koninkrijk, Zwitzerland en Zweden.

Aanrekening per seconde vanaf de 1ste minuut. Het dataverbruik via 4G, 3G, EDGE of GPRS wordt aangerekend per KB. Alle prijzen zijn inclusief btw. De tarieven zijn geldig in België en in de Europese Unie (roaming), met uitzondering van speciale nummers (090X, 070, belspellen ...). Aanbod voorbehouden voor een normaal en privégebruik zoals hier gedefinieerd. Oproepen en sms’en vanuit België naar de EU worden aangerekend volgens de internationale tarieven. De herlaadkaart en het krediet op de kaart blijven actief tot 6 maanden na de laatste herlaadbeurt.


Infofiches