Peterschapsactie Exclusief

Tot€40korting! Voor jou

+

1 maand gratis Voor jouw vrienden

Geef 1 maand gratis aan jouw vrienden en ontvang zelf tot 40 korting!

Actie geldig van 07/11/2019 tot en met 31/12/2019.

Hoe word je peter van jouw vrienden?

 1. Maak hieronder een link aan door jouw klantnummer in te vullen en stuur deze door naar je vrienden.
 2. Jouw vriend moet via deze link naar onze website surfen door hierop te klikken of door de link te kopiëren in hun webbrowser.
 3. Ze kiezen het abonnement dat bij hen past (Trio-abonnement, mobiel abonnement...) en bestellen online.
 4. Zij voeren jouw klantnummer in op het einde van hun bestelling, in het daarvoor bestemde vakje.
 5. Zodra hun nieuwe abonnement geactiveerd is, krijgen ze een korting die gelijk is aan de maandelijkse prijs van het gekozen abonnement (€ 40 voor een Trio-abonnement bijvoorbeeld). Jij ontvangt dan een korting van hetzelfde bedrag op één van jouw volgende facturen.

Belangrijk! Jouw vrienden ontvangen een maand lang gratis, enkel als ze naar onze website gaan en online bestellen via de link die je hen hebt gestuurd. Ze zullen niet van deze korting kunnen genieten als ze onze site via een andere link (bijvoorbeeld Google) bezoeken. Als je vrienden je klantnummer niet invullen bij de bestelling, ontvang jij dan ook geen korting.

Bestel je een nieuw abonnement voor jezelf?

Je kan ook zelf jouw nieuwe abonnement sponsoren. In dit geval hoef je de link niet te gebruiken. Vermeld bij het begin van je bestelling dat je al klant bent bij Scarlet en volg de aangegeven procedure. Vervolgens geef je aan het einde van je bestelling jouw eigen klantnummer in het vakje voor peterschap in. Jouw korting wordt toegekend op een van je volgende facturen na de activering van je nieuwe abonnement. Je ontvangt de korting echter maar één keer.

Waarom wachten?

Deel je klantnummer nu met je vrienden door onderstaande link naar hen te versturen.


ex: S1234567 ?

Stuur deze link naar je vrienden. Je klantnummer verschijnt rechtstreeks op de pagina.

URL kopiëren

Praktisch

De promotie loopt van 07/11/2019 tot en met 31/12/2019. Tijdens deze periode kan je jouw vrienden een maand gratis alle Scarlet-abonnementen aanbieden, behalve het Poco internet-abonnement. Om van deze promotie te genieten, moeten jouw vrienden verplicht een bestelling plaatsen op de Scarlet-website via de door jou verstrekte link. Er wordt geen korting verleend indien zij een bestelling plaatsen via een ander verkoopkanaal (winkel, telefoon) of indien zij een bestelling plaatsen op onze website via een andere link (door toegang te krijgen tot de Scarlet-website via een zoekmachine zoals Google, of door te klikken op een advertentie die zij bijvoorbeeld op het internet hebben gezien).

Je vindt je klantnummer op je facturen, ongeacht of je ze per post of via e-mail ontvangt.

facture

In het daartoe voorziene veld op de bevestigingspagina van de bestelling.

My Scarlet App

 • scarlet Trio €40
 • scarlet internet en telefonie €39
 • scarlet internet Poco €0
 • scarlet internet Loco €32
 • scarlet mobile Red €8
 • scarlet mobile Hot €18

Je ontvangt de korting als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • Je hebt een actief abonnement bij Scarlet (vast of mobiel).
 • Je bent in orde met je betalingen.
 • Je vriend heeft zijn nieuwe abonnement geactiveerd (voor een vast abonnement kan dit tot 28 dagen duren, voor een mobiel abonnement tot 10 dagen).
 • Je vriend is in orde met zijn betalingen.

Als al deze voorwaarden vervuld zijn, wordt de korting verrekend op een van je volgende facturen.

Je mag verschillende kortingen combineren. Als de totale waarde van alle kortingen hoger is dan het bedrag op je factuur, dan wordt de rest van de korting verrekend op je daaropvolgende factuur of facturen tot de korting helemaal opgebruikt is.

Opgelet : de handelspartners en agenten van Scarlet die producten en diensten verkopen voor rekening van Scarlet kunnen geen peter zijn.