Goedkoopste internet Antwerpen

Photo de la ville Anvers
Startpagina Internet abonnementen Goedkoopste Internet Antwerpen

Hoe vind je anno 2022 het goedkoopste internet in Antwerpen? Niet makkelijk, als alle operatoren vechten om de goedkoopste internet-, tv- en telefoonabonnementen aan de man te brengen. Er spelen verschillende elementen mee: onbeperkt surfen? Met welke snelheid? Extra opties?

Vier tips om het goedkoopste internet in Antwerpen te vinden

  1. Betaal geen breedbandverbinding voor niets. In de meeste gevallen is 50 Mbps meer dan genoeg.
  2. Fervent tv-kijker en vaak aan de telefoon? Misschien is een 3-in-1-formule iets voor jou: deze packs combineren de diensten die je nodig hebt (internet, tv en telefonie) tegen een zachte prijs. Het voorbeeld bij uitstek? Ons Scarlet Trio-pack!
  3. Vergelijk jaarlijks alle beschikbare aanbiedingen op de markt, want ze veranderen regelmatig en je kunt elders altijd wel beter vinden.
  4. Fan van streaming? Dan hoef je niet te betalen voor televisie. Bekijk al je programma's op platformen zoals Netflix. Met een gewone internetverbinding kun je urenlang content bekijken. En dat komt goed uit, want bij Scarlet kun je met ons Loco-abonnement onbeperkt surfen voor 34 euro per maand.

Is het internet in Antwerpen traag?

Niet speciaal! Als je vindt dat je internet traag werkt, komt dat misschien doordat je verbinding niet optimaal is. Enkele voorbeelden van hoe je je internetverbinding in Antwerpen kunt verbeteren:

  • De kwaliteit van een internetverbinding hangt af van tal van factoren, zoals de plaats waar je modem staat en het type kabel.
  • Een slecht wifisignaal (in de garage, op zolder, op je terras, enz.) kan eenvoudig worden opgelost met een Wi-Fi Booster of een repeater.
  • Ook een slecht geconfigureerde modem kan de oorzaak zijn van een slechte verbinding. In dat geval kun je steeds de hulp van een professionele hersteller inroepen.

Ben je op zoek naar het goedkoopste abonnement in Antwerpen? Bij Scarlet ben je aan het juiste adres! Met ons Poco-abonnementsurf je thuis voor maar 23 euro per maand. Ga je liever voor onbeperkt? Kies dan voor Loco ! Nog niet genoeg? Denk dan aan ons Scarlet Trio-pack, dat internet, tv en vaste telefonie combineert.

Aan jou de keuze!

Maak nu kennis met Poco en Loco!
installation d'une connexion internet

Andere Scarlet producten

Gsm-abonnementen

Gsm-abonnementen

Met onze gsm-abonnementen Red, Cherry en Hot hebben we alles wat je nodig hebt : data, bellen en sms’en en dat tegen een goedkoop tarief.

Comparez nos pack Trio

Vergelijk onze Trio packs

Meer fan van een vaste lijn of toch liever mobiel? We hebben aan jou gedacht: het Scarlet Trio Mobile pack bevat niet alleen een internet- & digitale tv-abonnement maar ook nog eens een gsm-abonnement? Eenvoudig, toch?