Internet abonnementen

 • Bespaar gemiddeld €250 per jaar!
 • Profiteer van de kwaliteit van het Proximus-netwerk 
vanaf 23 /maand
Ontdek onze promo’s

Onze internet abonnementen

Met een Scarlet internetabonnement geniet je van een kwaliteitsverbinding tegen de beste prijs. Scarlet klanten hebben iets met minder te betalen!

Standaard internet

Poco
 • 50 GB internetvolume
 • Max. surfsnelheid van 30 Mbps
 • Uploadsnelheid 2 Mbps

€ 23 /maand

Onbeperkt internet

Loco
 • Onbeperkt surfen
 • Max. surfsnelheid van 70 Mbps
 • Uploadsnelheid 10 Mbps

€ 34 /maand

Sneller internet

Loco Fiber Boost
 • Onbeperkt surfen
 • Surfsnelheid van 200 Mbps
 • Uploadsnelheid 20 Mbps

44/maand

Bel gratis via 0800 84 000

Welk internet kiezen?

Verifieer de mogelijke internetverbindingen bij jou thuis!

Kies voor een voordelig abonnement van Scarlet en check de snelheid van ons internetaanbod op jouw adres. Want dat is toch wat jij wil? Een stabiele internetverbinding voor je pc, laptop, tablet of smartphone

Waarom kiezen voor Scarlet?

Betrouwbaar en voordelig

Vertrouw op de kwaliteit van Scarlet. Test en raak vanzelf overtuigd. Wist je dat Scarlet gebruik maakt van het netwerk van Proximus?

Een referentie op de Belgische markt

Geniet van de beste prijs-kwaliteitverhouding op de Belgische markt door te kiezen voor onbeperkt internet van Scarlet.

Stabiel internet thuis

Kies voor internet waar je op kan rekenen met de abonnementen Poco en Loco.

250 euro besparen?

Ons motto: waarom meer betalen? Bij Scarlet is het onbeperkt internetaanbod 35% goedkoper in vergelijking met de belangrijkste spelers op de markt. Ontdek nu onze gids voor het vergelijken van internetaanbiedingen.

U kunt de details van de vergelijking ook lezen in onze juridische kennisgevingen.

Kies uw installatiemethode

Bespaar tijd met onze snelle installatiekit! Ontvang uw materiaal direct bij u thuis en installeer het eenvoudig met onze instructies. Op dit moment is de installatie door een technicus gratis. Alleen de activeringskosten van de lijn (€29) zijn verschuldigd. De betaling moet worden gedaan bij ontvangst van uw eerste factuur. 

Snelle installatiekit

 • Materiaal geleverd in 2-3 werkdagen
 • Installatie in 30 minuten
 • Hulp nodig? Bel gratis een expert voor begeleiding
OF

Installatie door een technicus

 • Ontvang een bezoek van een technicus
 • Materiaal geïnstalleerd in gemiddeld 10 dagen
 • Wees ontspannen, onze expert zorgt voor alles. U hoeft niets te doen!

Andere Scarlet-producten

Scarlet Trio Pack

Altijd verbonden dankzij Scarlet? Ongelimiteerd internet, digitale televisie en telefonie (vaste lijn of gsm-abonnement) ontdekt onze Scarlet Packs en kies welke het beste bij jou past.

Vanaf € 42 /maand

Mobiele abonnementen

Kies voor een voordelig mobiel abonnement: onze abonnementen Red, Berry, Cherry en Hot bieden je alles wat je nodig hebt: Onbeperkt bellen en sms’en bovenop data!

Vanaf € 8 /maand

Aanvullende informatie over internet abonnementen

Scarlet Internet Poco

Maandelijkse prijs

€ 23


Installatie

€ 50


Activering

€ 29


Wi-Fi modem (Bij de installatie inbegrepen)

inbegrepen


Maximum download

30 Mbps


Maximum upload

2 Mbps


Downloadvolume (/maand)

50 GB


Mailbox toevoegen

gratis


Extra internetvolume 50 GB

€ 3

Scarlet Internet Loco

Maandelijkse prijs

€ 34


Installatie

€ 50


Activering

 € 29


Wi-Fi modem (Bij de installatie inbegrepen)

inbegrepen


Maximum download

70 Mbps


Maximum upload

10 Mbps


Downloadvolume (/maand)

onbeperkt


Mailbox toevoegen

gratis


Extra internetvolume 1 TB

€ 5


Fiber Boost (200 Mbps down/20 Mbps up)

€ 10

Je facturen worden via e-mail verstuurd en betalingen gebeuren verplicht via domiciliëring. Alles gebeurt automatisch: jij vermijdt eventuele herinneringskosten door laattijdige betalingen, wij vermijden kosten verbonden aan de opvolging van de betalingen.

Internet Poco & Loco zijn overeenkomsten van onbepaalde duur, opzegbaar op elk moment.
Toegang tot het VDSL of netwerk is noodzakelijk om een internet Poco abonnement te kunnen afsluiten.
Toegang tot het VDSL of Fiber-netwerk is noodzakelijk om een internet Loco abonnement te kunnen afsluiten.
Loco Fiber Boost (€44/maand) is een combinatie van het Scarlet Internet Loco abonnement (€34/maand) en de Fiber Boost optie (€10/maand - 200 Mbps down/20 Mbps up). Het Proximus Fiber-netwerk moet beschikbaar zijn op uw adres om de Fiber Boost optie te activeren. De Fiber Boost optie kan op elk moment geannuleerd worden, onafhankelijk van de annulering van het Internet Loco abonnement.
De geadverteerde downloadsnelheden zijn afhankelijk van factoren zoals de afstand tussen uw huis en de centrale (voor VDSL) of de interne bedrading. Deze factoren moeten optimaal zijn om op maximale snelheid te kunnen surfen.
Onbeperkt internet: Scarlet internetdiensten zijn uitsluitend gereserveerd voor persoonlijk gebruik. De surfsnelheid is beperkt tot 3 Mbps boven een downloadvolume van 3 TB per maand. Deze snelheid is voldoende voor basisgebruik: surfen op het internet, gebruik van e-mail... Wanneer je 3 TB bereikt hebt, heb je de mogelijkheid om via de “Extra internet volume 1 TB » optie te bestellen voor €5 per maand. Hiermee kan je tot 1 TB extra verbruiken zonder snelheidsbeperking.
Promotie: Installatie door een technicus t.w.v. €50 gratis. Actie geldig van 01/04/2024 t/m 30/09/2024 voor elke nieuwe abonnee die een Scarlet internet Poco of Loco abonnement neemt. Geldig voor alle nieuwe Scarlet klanten en bestaande Scarlet mobiele klanten die een internet Poco of Loco aanbod willen. Alleen de activeringskosten van de lijn (€29) zijn verschuldigd. De betaling moet worden gedaan bij ontvangst van uw eerste factuur.

Maandelijkse abonnementsprijzen (Internet Loco, Internet Poco, Mobile Red, Mobile Berry, Mobile Cherry, Mobile Hot, Pack Trio, Pack Trio Mobile 10 GB en 20 GB .) zullen niet stijgen in 2024.
Prijsgarantie is niet van toepassing op opties of tarieven voor verbruik buiten het basis-abonnement

Gemiddeld 250 euro besparing. De besparingen worden berekend op basis van de gemiddelde prijs van het goedkoopste aanbod voor vast internet dat beschikbaar is bij de belangrijkste operatoren op de markt (Proximus, Telenet, VOO, Orange), exclusief promoties en activeringskosten. De goedkoopste gemiddelde internetprijs bedraagt € 41,32/maand, vergeleken met € 23/maand voor Scarlet internet Poco, een verschil van € 18,32/maand, of € 219,87/jaar. Vergelijking uitgevoerd vanaf 24/05/2024 op basis van de website van de belangrijkste operatoren. Liever een onafhankelijke vergelijking? Ga naar www.meilleurtarif.be, prijsvergelijker van het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie, waar u al het marktaanbod vindt.  

Internet 35% goedkoper. De besparingen worden berekend op basis van de gemiddelde prijs van het goedkoopste aanbod voor vast internet dat beschikbaar is bij de belangrijkste operatoren op de markt (Proximus, Telenet, VOO, Orange), exclusief promoties en activeringskosten. De goedkoopste gemiddelde internetprijs bedraagt € 41,32/maand vergeleken met € 23/maand voor Scarlet internet Poco, een prijsverschil van 44% (€ 18,32/maand). Vergelijking uitgevoerd vanaf 24/05/2024 op basis van de website van de belangrijkste operatoren. Liever een onafhankelijke vergelijking? Ga naar www.meilleurtarif.be, prijsvergelijker van het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie, waar u al het marktaanbod vindt.