3 kwaliteitsvolle smartphones onder de € 200

Niet iedereen heeft er zin in om een dure smartphone aan te schaffen, gelukkig bestaan er ook goede toestellen voor minder dan € 200! Deze hebben wij hier voor u vergeleken. Onze 3 favorieten kan u hieronder terugvinden!

huawei p smart

Huawei P Smart

De Huawei P Smart is een van de beste smartphone als men een prijs-/kwaliteitsvergelijking maakt. De smartphone beschikt over een uitstekend scherm met een grootte van 5.65 Inch (14,3 cm). Dankzij het licht gewicht, ligt de smartphone makkelijk in de hand en is deze makkelijk in gebruik. Voorts bezit dit toestel een dubbele camera achteraan en een camera aan de voorzijde van uitstekende kwaliteit.

Er zijn zelfs enkele extra’s aan deze smartphone, die goed van pas komen en het gebruik vergemakkelijken. Zo heb je een vingerafdruksensor om je gsm mee te ontgrendelen. Hiernaast heb je ook de functie om een ‘split’ van je scherm te doen, hierdoor kan je 2 apps tegelijkertijd open hebben staan.

De belangrijkste eigenschappen van dit toestel zijn:

 • 5.65 Inch (= 14,3 cm) full HD-scherm
 • 32 GB geheugen met capaciteit om 256 GB toe te voegen
 • 13 MP +2 MP camera achteraan en 8 MP camera vooraan
 • 3000 mAh batterij
Dit toestel kan je verkrijgen in verschillende kleuren: zwart, blauw en goud en kost € 139*.
Motorola moto g6

Motorola Moto G6 Play

Het grootste voordeel van deze smartphone is de autonomie van de batterij, deze gaat tot 32 uur mee. Motorola heeft zelfs een turbolader meegeleverd, zodanig dat je je smartphone extra snel kan opladen. Hiernaast beschikt dit toestel ook over een goed scherm (5.7 Inch of 14,4 cm) en een camera van goede kwaliteit, zowel voor- als achteraan.

Een extra handige functionaliteit is de vingerafdruksensor waarmee je de smartphone kan ontgrendelen. Hiernaast heb je ook de mogelijkheid om een extra simkaart toe te voegen, en ook nog eens een microSD-kaart voor extra opslag.

Tot slot beschikt de Motorola Moto G6 Play over een FM Radio, iets wat nog nauwelijks terug te vinden is op andere smartphones.

De belangrijkste eigenschappen van dit toestel zijn:

 • 5.7 Inch (= 14,4 cm) full HD-scherm
 • 32 GB geheugen met capaciteit om 128 GB toe te voegen
 • 12 MP + 5 MP camera achteraan en 8 MP camera vooraan
 • 3000 mAh batterij
Dit toestel kan je verkrijgen in het donkerblauw of zilver en kost € 129*.
Honor 9 lite

Honor 9 Lite

Deze smartphone ziet er niet enkel goed uit, maar werkt overigens ook nog eens goed en snel. Dankzij de dubbele frontcamera kan je uitstekende selfies nemen. Overigens beschikt dit toestel ook over een dubbele camera aan de achterzijde. Hier zit dan nog eens een systeem in, genaamd PDAF-fast focus. Hierdoor stelt hij meteen scherp.

Maar er is meer: de smartphone is uitgerust met artificiële intelligentie die het mogelijk maakt om uw vingerafdrukken sneller en sneller te herkennen en dus in een mum van tijd uw smartphone te ontgrendelen. Er is ook de mogelijkheid om een microSD-kaart te plaatsen, zodat u nog meer geheugen aan uw apparaat kunt geven.

De belangrijkste eigenschappen van dit toestel zijn:

 • 5.65 Inch (= 14,3 cm) full HD-scherm
 • 32 GB geheugen met capaciteit om 256 GB toe te voegen
 • 13 MP +2 MP camera achteraan en 13 MP camera vooraan
 • 3000 mAh batterij
Dit toestel kan je verkrijgen in verschillende kleuren: zwart, blauw en zilver en € 164,90*.
* De vermelde prijzen werden verzameld per 25 april 2019 test-aankoop.be Ontdek onze gsm-abonnementen