De blog boordevol suggesties
om uit te proberen

Top top

Bewuster leven

De impact van Covid-19 is enorm, maar Scarlet hoopt dat we de positieve veranderingen na de crisis vasthouden. Bewuster leven begint bij deze blog.

Lees meer

Tijd voor jezelf

Zelf groenten kweken, da’s ecologisch, lokaal en goedkoop

Verse groenten verbouwen is hip. Moestuinen zijn trendy, handig én ontspannend. Hier zijn 5 cruciale tips om je eigen moestuin aan te leggen.

Lees meer

Digitale vingers

e-Reader: verander je leesgewoontes

Welke soort lezer je ook bent, digitaal lezen heeft superveel voordelen. Wij geven lettervreters 5 overtuigende redenen om voor een e-reader te gaan!

Lees meer

Bezige bijen

8 DIY-ideetjes voor minder plastic in huis

Plasticvervuiling is een groot probleem, dat we allemaal samen kunnen aanpakken. Deze tips laten de hoeveelheid plastic thuis aanzienlijk verminderen.

Lees meer

Tijd voor jezelf

Qualitytime met je huisdier

De huidige crisis laat meer tijd over voor viervoeters. Inspiratie nodig? Hier zijn 5 topactiviteiten om samen met je huisdier te doen. Feest voor je beest!

Lees meer

Wat schaft de pot?

Vul je vitaminevoorraad aan met deze 5 smoothies

De lente en de zomer zijn ideaal om te experimenteren met smoothies, want de rekken barsten nu van het seizoensfruit. Benieuwd naar jouw favoriet!

Lees meer

Betaalbaar Reizen

La dolce vita in je eigen casa

We gaan allemaal dolgraag op vakantie. Maar dit jaar is niet als andere jaren. We zullen extra vindingrijk moeten zijn, want heel ver zullen we waarschijnlijk niet mogen reizen. Gelukkig hoef je helemaal het huis niet uit om andere lucht op te snuiven. Altijd al eens naar Italië gewild? Andiamo!

En savoir plus