Voor Scarlet kiezen, is de slimme keuze maken!

De besparing wordt berekend aan de hand van het jaarlijkse prijsverschil tussen scarlet Trio en Telenet Wigo Home S. Beide packs bevatten digitale TV, internet en vaste lijn.

  • € 71,84/maand – € 40/maand = besparing van € 31,84/maand
  • € 31,84/maand x 12 maanden = € 382,08 besparing op 12 maanden

Meer informatie over scarlet Trio en Telenet Wigo Home S, en nog andere aanbiedingen op de markt, wordt weergegeven in onderstaande tabel.

  scarlet Trio Telenet Wigo Home S Voo Toudoo Proximus Start+Tel+TV
Prijs        
  € 40/maand € 71,84/maand € 59,95/maand € 61,99/maand
Internet        
Downloadsnelheid tot 50 Mbps1 tot 150 Mbps8 tot 75 Mbps4 tot 60 Mbps5
Uploadsnelheid tot 4 Mbps1 tot 10 Mbps8 tot 4 Mbps4 tot 4 Mbps5
Volume Onbeperkt2 200 GB 200 GB4 150 GB6
Digitale TV        
Zenders 33 zenders Meer dan 85 zenders Meer dan 70 zenders Meer dan 80 zenders
Vaste lijn        
  Onbeperkt en gratis bellen naar vaste lijnen in België, tijdens daluren (van 16u tot 8u) en tijdens het weekend.3 Onbeperkt bellen naar Belgische vaste nummers tijdens de daluren (van 16u tot 8u) en tijdens het weekend. 2.000 minuten om tijdens de daluren gratis te bellen naar: mobiele nummers in België, vaste en mobiele nummers in Europa, de VS en Canada en vaste nummers in Marokko en Turkije. Onbeperkt en gratis bellen naar vaste lijnen in België, ’s avonds en in het weekend Onbeperkt en gratis bellen naar vaste & mobiele nummers in België vanaf 17u ’s avonds en in het weekend.7
Kosten        
Installatiekosten € 90 Comfort installatie: € 85
Zelfstarter Installatiekosten: € 0
€ 60 Installatie door technicus: € 59
Zelfinstallatie: € 0
Activeringskosten € 50 € 50 € 50
Technicus reiskosten / / / /
Hardware HD Decoder inbegrepen HD Digicoder inbegrepen .évastion-box inbegrepen Decoder inbegrepen
Bron        
www.scarlet.be www2.telenet.be www.voo.be www.proximus.be

Ben je aansluitbaar? Zoja, ontdek dan jouw snelheid!

Test je lijn!

Vergelijking op 02/07/2019 exclusief mogelijke promoties.

1. De opgegeven snelheden hangen af van de afstand tussen het aansluitpunt en de telefooncentrale, van de thuisinstallatie en van de binnenbekabeling.

2. De internetdiensten van Scarlet zijn uitsluitend bestemd voor privé gebruik. De downloadsnelheid wordt beperkt tot 3 Mbps zodra je een surfvolume van 500 GB per maand overschrijdt. Deze snelheid is voldoende om te surfen op het internet, voor standaard e-mail gebruik en video streaming… Wanneer je 500 GB bereikt hebt, heb je de mogelijkheid om via de Comfort-optie extra surfvolume te bestellen voor € 5 per maand. Hiermee kan je tot 1 TB extra verbruiken zonder snelheidsbeperking.

3. Uitgezonderd speciale nummers zoals (0900, 070, spellen,...). 078 nummers worden wel toegelaten. Scarlet behoudt zich het recht voor de dienst te schorsen in geval van vermoeden van oneigenlijk of professioneel gebruik van de dienst Scarlet Internet en Telefonie (zoals het gebruik van het toestel als babyfoon of het gebruik voor callcenteractiviteiten.

4. NET toudoo: Snelheid: tot 75 Mbps/4 Mbps volgens installatie, volume: 200 GB, € 1/500 MB extra. Op 1 juli 2016 is de downloadsnelheid van de formule NET toudoo veranderd van 50 naar 75 Mbps, en de uploadsnelheid van 2,5 naar 4 Mbps. Deze snelheden zijn al beschikbaar op het grootste gedeelte van het VOO-netwerk en worden de komende maanden uitgerold in de resterende zones. De snelheid bij het downloaden en uploaden hangt af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die bereikt kunnen worden via een kabelverbinding. Als u een wifi-verbinding gebruikt, kunnen de behaalde snelheden lager liggen.

5. Snelheid van het vaste internet: de maximale vermelde snelheid is een theoretische waarde. Deze wordt in de praktijk niet voor alle klanten behaald. De downloadsnelheid thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van VDSL, de computerinstallatie en de interne bekabeling. Deze factoren moeten optimaal zijn om op de maximale snelheid te kunnen surfen. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: www.proximus.be/internetspeed.

6. Vast internetvolume: alleen voor persoonlijk gebruik en in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Proximus. Als de klant zijn 150 GB uit het aanbod opgebruikt heeft, wordt zijn internetsnelheid beperkt tot de eerste dag van de volgende maand, tenzij de klant tegen betaling een Extra Volume activeert via MyProximus. Meer info vindt u op www.proximus.be/internetpolicy.

7. Free Calls National: onbeperkt bellen naar vaste lijnen in België. Alleen bedoeld voor privégebruik in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Proximus. Duizend minuten naar Belgische mobiele nummers tijdens de daluren. Daarbuiten zijn de Classic tarieven van toepassing. Telefoongesprekken tijdens de piekuren naar een vast of mobiel nummer in België: € 0,74/oproep, incl. btw. Niet combineerbaar met andere opties die korting bieden op binnenlandse oproepen. Niet geldig voor telefoontjes naar speciale nummers (07x, 09xx, behalve oproepen van en naar PhoneMail). Maximaal twee Free Calls National per klant.

8. Uit interne metingen blijkt dat Telenet gedurende 90% van de piekuren van het internetverbruik 90% van de vermelde internetsnelheden op 90% van het Telenet netwerk kan bieden. De vermelde internetsnelheden zijn echter theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info www.telenet.be/internetsnelheid