Ik heb een ander type simkaart nodig. Wat moet ik doen?

Na de vervanging van je gsm-toestel past je huidige simkaart niet meer in je gsm-toestel?

Geen probleem! Onze klantendienst kan je een nieuwe simkaart bezorgen.
Om te ontdekken hoe je onze klantendienst contacteert klik je bovenaan deze pagina op de knop Hulp & Contact.

Selecteer nu de categorie “Mijn abonnement”, gevolgd door “Mobiel/GSM”.

Klik daarna op contacteer ons en we tonen je de beste manier om je vraag te stellen. Vergeet niet je klantnummer (of gsm-nummer) en je huidige simkaartnummer te vermelden.

Onze simkaarten ondersteunen alle types (normale, micro of nano simkaart).

Normale sim

Microsim

Nanosim