Hoe verander ik van abonnement?

Wil je graag van een Red naar een Cherry-abonnement overschakelen, of liever van een Loco naar een Trio? Bij Scarlet verander je eenvoudigweg en op elk moment van abonnement via je klantenzone:

• Meld je aan op mijn.scarlet.
  • Klik op tabblad Overzicht en ga naar beneden tot je het abonnement ziet dat je zou willen veranderen.
  • Klik op Verander van abonnement.

Je krijg nu een overzicht van al onze beschikbare abonnementen. Kies het abonnement dat je zou willen en klik op de knop Bestellen.

Afhankelijk van het gekozen abonnement krijg je nu een pagina met beschikbare opties. Configureer hier je nieuw abonnement naar wens.

Je winkelwagen, die je aan de rechterkant ziet, zal zich aanpassen met de gekozen abonnementen en opties.

Je hoeft nu enkel de resterende stappen van de bestelling te volgen. Je ontvangt hierna een bestelbevestiging.