Hoe bestel ik de optie Extra Volume Vast Internet 50GB voor scarlet internet Poco?

Scarlet internet Poco klanten beschikken over een maandelijks volume van 50GB.

Scarlet behoudt zich het recht voor om de downloadsnelheid te beperken zodra het downloadvolume 50GB per maand overschrijdt.

Wanneer je het downloadvolume van 50GB overschreden hebt, dan kan je de optie Extra Volume Vast Internet 50GB voor 3 euro per maand bestellen:

• Surf naar mijn.scarlet en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik op het tabblad Mijn abonnement.
  • Klik op Open en aanpassen naast Scarlet Internet.
  • Klik op Activeren naast Extra Volume Vast Internet 50GB.

De optie is nu geactiveerd. Je kan deze optie meermaals bestellen.

Opgelet! Scarlet internet Poco klanten kunnen de Comfort optie (voor 500GB extra) niet activeren.

Hoe bestel ik de Comfort optie voor 500GB extra downloadvolume?