Hoe kan ik mijn scarlet internet ADSL abonnement wijzigen naar scarlet internet Poco?

Je kan eenvoudig overschakelen door je aan te melden op mijn.scarlet:

• Meld je aan met je gebruikersnaam en paswoord.
  • Klik op het tabblad Mijn abonnement.
  • Helemaal onderaan bij Bestel een Scarlet product klik je Bestellen onder Scarlet internet Poco.
  • Doorloop de verdere stappen om je inschrijving te voltooien.

Met scarlet internet Poco geniet je van talloze voordelen:

• Je geniet van een supervoordelige prijs.
  • Je maakt gebruik van ons supersnel VDSL2 netwerk en surft aan een hogere snelheid.
  • Je ontvangt een gratis modem van Scarlet.
  • Een installateur komt bij je langs om de modem te installeren.

Waarom wordt er €50 activering aangerekend voor scarlet internet Poco?