O-Box 3

Wi-Fi Bridge / O-Box 3 Plan

1. Plaats de schakelaar van de Wi-Fi Bridge bij de decoder in stand Auto.
  2. Controleer de aansluiting van de stroomkabel tussen de Wi-Fi Bridge en het stopcontact.
  3. Schakel de Wi-Fi Bridge in.
  4. Controleer de aansluiting van de ethernetkabel tussen de Wi-Fi bridge en de ethernet uitgang van de decoder.
  5. Controleer de aansluiting van de HDMI kabel tussen het tv-toestel en de decoder.
  6. Controleer de aansluiting van de stroomkabel tussen de decoder en het stopcontact.
  7. Plaats de schakelaar van de decoder in stand I.
  8. Druk gedurende 2 seconden op de WPS knop aan de voorzijde van de WiFi Bridge.

Wi-Fi Bridge / O-Box 3 Plan

1. Controleer de aansluiting van de internetkabel tussen het telefooncontact en de blauwe DSL uitgang van de modem.

Figuur a: Indien je telefooncontact uitgerust is met een splitter, sluit je de meegeleverde zwarte kabel met het blauwe uiteinde (of de blauwe kabel) aan op de onderzijde van de splitter.

Figuur b: Indien er geen splitter meegeleverd werd, open je het klipje met het telefoon-icoontje en sluit je de meegeleverde zwarte kabel met het blauwe uiteinde (of de blauwe kabel) hierop aan.

2. Controleer de aansluiting van de stroomkabel tussen de modem en het stopcontact.
  3. Schakel de modem in. Wanneer de modem in stand I staat, is deze ingeschakeld.
  4. Heb je eveneens telefonie? Controleer of je telefoontoestel aangesloten is op de groene Phone1 uitgang aan de achterkant van de O-Box 3-modem.
  5. Druk gedurende 2 seconden op de WPS knop aan de voorzijde van de O-Box 3 modem.