Hoe kan ik het verbruik van mijn Scarlet postpaid abonnement nakijken?

Opgelet! Voor een Scarlet prepaid abonnement (herlaadkaart) is dit momenteel nog niet mogelijk.

Dit kan op twee verschillende manieren:

• Via de my scarlet app. Download de my scarlet app via de Play Store (Android) of App Store (iOS) en volg de instructies om de app te activeren.
  • Door je aan te melden op mijn.scarlet met de gebruikersnaam en paswoord die je gekregen hebt bij je inschrijving.