Hoe activeer ik mijn Scarlet postpaid simkaart?

Plaats je nieuwe simkaart nog niet in je gsm-toestel.

Volg deze stappen om je postpaid abonnement te activeren:

Online:

• Surf naar mijn.scarlet.be en meld je aan met de gegevens vermeld op je activatiebrief.
  • Klik op Mijn abonnement.
  • Klik op Openen en aanpassen.
  • Klik op Activeren naast het nummer dat je wil activeren.

Telefonisch:

• Bel vanaf eender welk toestel naar 0800 84 444.
  • Druk 1 voor Nederlands.
  • Toets de activatiecode in vermeld op je activatiebrief.

Je behoudt je nummer:

De activering van je simkaart kan een tweetal werkdagen in beslag nemen. Wacht tot het netwerk bij je huidige operator op je gsm-toestel wegvalt alvorens je de Scarlet-simkaart in je toestel plaatst.

Je pin- en pukcode vind je op de simkaarthouder.

Je krijgt een nieuw nummer:

Plaats je nieuwe Scarlet-simkaart in je gsm-toestel. Zodra je kaart actief is, sturen we je een sms met je nieuw gsm-nummer. Je pin- en pukcode vind je op de simkaarthouder.