Hoe kan ik mijn kinderslot- of aankooppincode wijzigen?

Er zijn twee soorten pincodes:

• De kinderslotpincode om toegang te krijgen tot beveiligde zenders of om de configuratiemenu’s te raadplegen.
  • De aankooppincode om video op aanvraag te huren of om je aankopen te bevestigen.

Standaard is de pincode 1234. De pincodes kan je als volgt wijzigen:

• Druk op de Menu toets en selecteer mijn account > instellingen > instellingen pincode.
  • Geef je huidige pincode in.
  • Je kan nu je pincodes activeren, deactiveren of wijzigen.
  • Kies bevestigen. De wijzigingen zijn onmiddellijk actief.

Pincode verloren? Contacteer onze klantendienst via http://www.scarlet.be/klant.